Rukomet

Olsson: "Počeli s puno adrenalina"

Borna Rupnik • petak, 14.01.2011.
Olsson: "Počeli s puno adrenalina"
Foto: EPA

Švedska je na otvaranju Svjetskog prvenstva očekivano pobijedila Čile, a u taboru domaćeg sastava svjesni su kako iz te utakmice teško mogu izvući važne zaključke te dodaju da će protiv jačeg protivnika morati pokazati još više...

Na semaforu je nakon prvog dvoboja svjetske smotre pisalo 28:18 za Šveđane, no Čile nije bio pravi test vrijednost rukometaša u žutom dresu. To je poslije utakmice istaknuo i jedan od švedskih stručnjaka na klupi, Staffan Olsson.

"Igrali smo tek prvu utakmicu, i to protiv vjerojatno najslabije momčadi u skupini. U nastavku natjecanja igrat ćemo protiv boljih ekipa, no i mi možemo biti još bolji u više segmenata igre", rekao je sjajni bivši igrač.

Vezane vijesti

"Utakmicu smo počeli s puno adrenalina pa nije sve odmah funkcioniralo na savršenoj razini", dodao je Olsson.

No, pobjeda je pobjeda, upozorava jedan od najraspoloženijih Šveđana, Oscar Carlen: "Dobar je osjećaj što je utakmica gotova i što smo lakoćom pobijedili, u skladu s planovima".

"U obrani smo bili prilično dobri, još bi trebalo doraditi neke napade. To ćemo analizirati, a sada nam preostaje nastaviti pripreme za ostale utakmice. Naravno da u jednoj ovakvoj utakmici nismo mogli u potpunosti zadovoljiti stručnjake", zaključio je Carlen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!