Rukomet

Klein: "Kao da smo bili paralizirani"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 17.01.2011.
Klein: "Kao da smo bili paralizirani"
Foto: Bruno Karadža

Sastav Heinera Branda u dvoboju sa Španjolskom prosuo je već prisvojene bodove, a strah od uspjeha mogao bi biti jedan od razloga prve izgubljene bitke na Prvenstvu. Razmišljanje je to samih aktera...

Razočaranje nakon susreta s Španjolskom bilo je veliko, pogotovo kada se sagleda način na koji je poraz stigao.

"Ovo je tako gorak poraz. Bili smo tako blizu i mogu reći da smo bili i bolji, većinu vremena. 13 minuta prije kraja s tri pogotka prednosti već smo počeli razmišljati o našim izgledima za polufinale, a onda se sve pretvorilo u noćnu moru. Čitav kolektiv je doživio pomračenje, kao da smo bili paralizirani. Umorila su nas isključenja, ali nismo izgubili zbog njih", kratko je, ali direktno izgubljenu bitku prokomentiralo lijevo krilo Dominik Klein.

Kapetan Pascal Hens nije želio pričati o sudačkom paru, niti pretjerati s kritikama na račun posljednjih 15-ak minuta, no otkrio je što ga muči nakon ovog poraza.

"Moje je mišljenje da smo se uplašili naše vlastite snage, odnosno mogućnosti da dobijemo i u ovom susretu. Ne razumijem kako nam se tako nešto može dogoditi, nismo početnici na ovakvim natjecanjima."

Izbornik Heiner Brand poznat je po svom temperamentu i nakon posljednjih 60 minuta bilo mu je teško ne otkriti javno barem dio stvari na koje ima zamjerke kod svojih igrača.

"Čak i kada ste potpuno umorni morate trčati prema dogovoru, dati i posljednji atom snage dok god postoji ikakva šansa za pozitivan rezultat. Mi to nismo napravili. Što se tiče isključenja, ne želim da nam ona budu izgovor za poraz, ali upravo su nam Preiss i Kaufmann do tada držali posljednju liniju. Svejedno, danski su suci puno bolje trebali obaviti posao."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!