Rukomet

Slovačka "prokockala četiri godine"

Borna Rupnik • utorak, 18.01.2011.
Slovačka "prokockala četiri godine"
Foto: Davor Sajko

U taboru Slovačke nije se skrivalo razočaranje poslije poraza od Argentine, a Eduardo Gallardo bio je iznimno ponosan na svoje igrače nakon prve pobjede na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj...

Argentinski rukometaši okrunili su dobre nastupe na svjetskoj smotri pobjedom nad Slovačkom, koja zasad još uvijek nema ni boda. Iako su poraze od Poljske i Švedske lakše prihvatili, argentinska nadmoć unijela je veliki nemir u njihove redove.

Izbornika Zoltana Heistera, naime, pitalo se poslije utakmice i o ostavci. "Zasad ne razmišljam o tome. Uostalom, to je pitanje za Slovački rukometni savez", odgovorio je.

Vezane vijesti

A kako je u Slovačkoj shvaćen poraz od Argentine potvrdio je i sljedećim riječima: "Prokockali smo četiri godine rada. Neki očito nisu bili svjesni što sve ovisi o ovoj utakmici. Na Svjetskom prvenstvu treba uvijek igrati maksimalno ako želite nešto postići, a treba se i znati nositi s pritiskom".

Argentinski izbornik Eduardo Gallardo pohvalio je svoje igrače za htijenje koje su pokazali na terenu: "Nije dovoljno samo razgovarati i vikati prije utakmice. Mora se zaigrati s puno srca".

"Argentina je to učinila i zato je i pobijedila. Često smo znali zaigrati slabo pa smo gubili, no ovo je bilo nešto sastavim drugačije. Iako već tri utakmice zaredom radimo neke greške koje nikako ne mogu shvatiti", zaključio je Gallardo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.01.2011. u 13:57
    Ja bi volio vidjeti kako bi se proveli da Baliću i kompaniji igraju ovu obranu... vidim da se ni Poljaci ni Slovaci nisu baš snalazili....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.01.2011. u 11:59
    Još da je Messi s njima gdje bi im bio kraj...
    Obrisan korisnik