Rukomet

Ege: "Nažalost, Island je bolja momčad"

Borna Rupnik • petak, 21.01.2011.
Ege: "Nažalost, Island je bolja momčad"
Foto: EPA

Nakon što je Norveška morala stisnuti ruku Islanđanima, islandski izbornik pohvalio je svoje protivnike, dok Norvežani nisu komplicirali...

Rukometna reprezentacija Islanda apsolvirala je prepreku zvanu Norveška rezultatom 29:22 te još jednom pokazala koliko ozbiljno računa na plasman u polufinale, no poslije utakmice islandski je strateg Gudmundur Gudmudnsson dijelio komplimente - Norvežanima.

"Mislim da Norveška ima brojne odlične igrače. Imaju i dva vrhunska vratara koji predstavljaju svjetsku razinu u svom poslu. Osim toga, Borge Lund igra jako dobro na ovom turniru", rekao je.

Ujedno je detektirao jedan nedostatak koji bi Norvežanima pomogao da budu bolji: "Norveškoj treba ljevak, netko će tako zabijati. To bi im znatno olakšalo posao".

U norveškom taboru nisu bježali od činjenica. "Nažalost, Island je bolja momčad od Norveške", sažeo je dojmove Steinar Ege.

"Naravno da nismo željeli izgubiti. Borili smo se, a u obrani smo odrađivali junački posao. Mislim da smo defenzivno čak bili i dosta dobri. Pokušat ćemo napredovati u idućim utakmicama", dodao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • matbaric21.01.2011. u 12:01
    Bravo za Ege-a pa nek se Slavko ugleda na njega.
    matbaric