Rukomet

Gudmundsson: "Odlučni završiti slavljem"

Mihaela Bradovski • petak, 28.01.2011.
Gudmundsson: "Odlučni završiti slavljem"
Foto: Dario Dodić

Nakon trećeg poraza u drugom krugu Svjetskog prvenstva, a uoči utakmice za peto mjesto s Hrvatskom, izbornik Islanda Gudmundur Gudmundsson još uvijek ne može prežaliti posljednji neuspjeh...

"Bolestan sam od poraza koji nam je zadala Francuska", izjavio je uoči današnjeg susreta izbornik Islanđana te dodao: "Ipak, uspio sam naći neke pozitivne elemente, posebno u obrani. A jednako tako uspjeli smo zabiti sa svih pozicija. Uoči Hrvatske to nam je važno za samopouzdanje."

Gudmundsson se još nakratko osvrnuo na okršaj s aktualnim prvacima. "Ostat ćemo žaliti za propuštenim prilikama u drugom dijelu. Razlika je mogla i trebala biti manja."

Vezane vijesti

Što se dojma i rezultata iz drugog kruga tiče razočaranja je ponovno prisutno. "Jako sam razočaran zbog sva tri poraza, igrom protiv Njemačke sam frustriran, a ne mogu biti zadovoljan niti onom koju smo pokazali protiv Španjolske."

U najavi današnjeg dvoboja dodao je kako protiv Hrvata nikome nije lako, ali i da u svojoj svlačionici vidi odlučnost da se ovo Prvenstvo završi u pozitivnom tonu.

"Uz sve neuspjehe koje sam nabrojao i dalje smo u utrci za peto mjesto. Pobjedom nad Hrvatskom izjednačili bi se s našim najboljim rezultatom na Svjetskim prvenstvima. Odlučni smo u namjeri da danas slavimo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!