Rukomet

Wenta: "Svašta mi prolazi kroz glavu"

Mario Glasnović • petak, 28.01.2011.
Wenta: "Svašta mi prolazi kroz glavu"
Foto: Dario Dodić

U utakmici između Poljske i Mađarske odlučivalo se o kvalifikacijama za Olimpijske igre u Londonu. Mađari su izborili veliku pobjedu, dok su Poljaci izgubili svoju šansu za London. Oba izbornika iznijela su svoje dojmove o utakmici i nastupu svojih igrača na Prvenstvu.

Mađarski izbornik Lajos Mocsai bio je zadovoljan nakon utakmice: "Mislim da je fantastično što smo ispunili naš cilj. Izborili smo kvalifikacije za Olimpijske igre, i to je sjajno. Bili smo bolji i dominirali smo utakmicom, zaslužili smo pobjedu nad Poljskom."

"Iza nas su 14 teških dana, no ponosan sam na svoje igrače. Sjajno su se borili i nisu gubili moral kada je bilo najteže", hvalio je svoje igrače mađarski stručnjak.

Vezane vijesti

Bogdan Wenta vrlo emotivno je podnio poraz poljske reprezentacije i ispadanje iz kvalifikacija za London: "Imali smo nekoliko šansi kada smo mogli otići na pet golova prednosti, no ispustili smo tu šansu. Ne znam da li je to zbog bezobzirnosti ili žurbe, ali to je pomoglo Mađarima u pobjedi."

"Zanimljivo je koliko smo grešaka radili, nismo postigli pogodak čak 14 minuta. Ne znam što bih rekao, svašta mi prolazi kroz glavu. Ljut sam i razočaran. S ovim igračima sam dosta radio, znamo se godinama, i s većinom sam se zbližio. U ovim trenucima najbolje je biti miran iako je ovaj rezultat katastrofalan za nas", razočaran je bio poljski izbornik.

SP 2011. - Završnica

za 7. mjesto

Mađarska31:28Poljska

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

SP 2011. - Završnica

za 7. mjesto

Mađarska31:28Poljska

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • markoli28.01.2011. u 23:13
    šteta... dragi su mi poljaci.. al nadam se da će na europskom prvenstvu biti dobri i izboriti kvalifikacije..
    markoli