Ostali sportovi

Stolnotenisačice Mladosti u polufinalu

Sportnet • petak, 04.02.2011.
Stolnotenisačice Mladosti u polufinalu

Nakon prvog, vrlo uspješno odrađenog susreta, u kojem su igračice Mladost Iskona pobijedile mađarski Budaors 2ISC rezultatom 6:1, u Budimpešti se 3. veljače odigrao uzvratni meč četvrtfinala Srednjeeuropske lige, kojim su Mladostašice osigurale polufinale ovog natjecanja...

Iako su u Mađarsku otišle potvrditi plasman u polufinale, Mladostašice su bile u punom sastavu s Tamarom Boroš, kineskinjom Zhou Yue, Mirelom Đurak te mladim snagama Matejom Jeger i Mirnom Tomić.

Već u prvom meču bilo je vidljivo da su Mađarice usprkos porazu iz Zagreba krenule u lov na polufinale, tako da su mađarska reprezentativka Szandra Pergel i srpska reprezentativka Ema Rečko dobile naš par Boroš - Yue, glatko s 3:0. U drugom je meču Pergel potvrdila svoj europski status pobijedivši Tamaru Boroš s 3:2, a uslijedili su porazi Đurak i Yue.

U najbitnijem trenutku, nakon četiri izgubljena meča, kao pravi ekipni vođa Tami je u velikom stilu pokazala svoju kvalitetu i pobijedila bivšu europsku prvakinju Zitu Molnar s 3:0. Na krilima njene pobjede Zhou Yue pobjeđuje Pergel s 3:0 čime je Mladost osigurala ulazak u polufinale Srednjeeuropske lige.

Usprkos porazu od 6:4, Mladostašice se iz Mađarske vraćaju zadovoljne.

Rezultati: Pergel/Rečko - Boroš/Yue 3:0, Pergel - Boroš 3:2, Molnar - Đurak 3:0, Rečko - Yue 3:0, Molnar - Boroš 0:3, Pergel - Yue 0:3, Rečko - Đurak 3:2, Molnar - Yue 1:3, Rečko - Boroš 0:3, Pergel - Đurak 3:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!