Rukomet

Džono i Peraica otpale za London

Ivana Strahija • subota, 07.07.2012.
Džono i Peraica otpale za London

Izbornik Vladimir Canjuga za Sportnet je potvrdio da je popis skratio za dvije igračice te su s priprema otpale Dragica Džono i Aneta Peraica.

Izbornik Vladimir Canjuga je odlučio smanjiti kadar kojeg ima na pripremama te zahvaliti Aneti Peraici i Dragici Džono na dosad napravljenom.

Za Sportnet je izbornik rekao: "Džono ni nije bila u pravoj konkurenciji, ali sma trebao jaku igračicu u obrani za treninge, kad bih Milanović Litre i Penezić stavio u napad."

O Peraici pak je kazao: "Ona nam je bila peto krilo, ali igračica koja može igrati obje strane, te alternativa na lijevoj poziciji za Pušić i Zebić ili na desnoj za Golubić i Gaće. Trebao sam je u slučaju da se koja od djevojaka povrijedi."

Obje će igračice biti izborniku na dispoziciji u slučaju ozljede, a za uskočiti u reprezentaciju su u potpunosti spremne nakon 25 odrađenih treninga, objašnjava Canjuga, koji nije ni malo zadovoljan brojem igračica koje može povesti sa sobom u London.

"Nimalo mi se to ne sviđa, svega 14 igrača u rosteru. Sad se nešto priča o mogućnosti da ih povedemo 15, pa da nakon prvog kruga možemo mijenjati, sve je to prekomplicirano. Shvaćam da su Olimpijske igre i da je velik broj sportaša u Selu, pa da se pokušava 'uštedjeti' na ekipnim sportovima", kaže Canjuga, koji će idućeg tjedna morati otpisati još tri igračice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.07.2012. u 18:16
    ove dvije igraćice i još dvije i evo idealog satava za OI kako i predviđam.
    Obrisan korisnik