Ostali sportovi

Sukno: "Pavić je najzaslužniji za pobjedu"

Lovro Štrbinić • nedjelja, 29.07.2012.
Sukno: "Pavić je najzaslužniji za pobjedu"
Foto: FaH

Hrvatski vaterpolisti turnir na Olimpijskim igrama otvorili su pobjedom nad Grčkom rezultatom 8:6, nešto teže od očekivanog. Sandro Sukno priznaje da je bilo nervoze, ali i ističe važnost pobjede.

Otvaranje vaterpolskog turnira na Olimpijskim igrama pripalo je Hrvatima, ali izabranici Ratka Rudića do pobjede su došli nešto teže od onog što se očekivalo. Grčka je pružila solidan otpor, ali protiv raspoloženog Pavića nije mogla učiniti više od ovog.

"Bilo je malo nervoze na početku, promašili smo par zicera tako da smo pobijedili teže od očekivanog, ali najbitnija je pobjeda i da se sada spremamo za sljedeću utakmicu", rekao je nakon dvoboja Sandro Sukno za Media Servis.

Sukno je Grcima zabio dva pogotka, baš kao i Bošković te Dobud, a iznio je i razloge nervoze: "Bila je prva utakmica Olimpijskih igara. Ipak nas je dosta bilo što nam je prvi put, prva utakmica na ovako velikom natjecanju."

Također, istaknuo je kao junaka utakmice vratara Josipa Pavića. "Sigurno je on, uz onu obranu najzaslužniji. Sve što smo mi pogriješili on bi uhvatio. Dobro je za njegovu sigurnost, a i našu jer ipak je najbitnija obrana. U napadu će se uvijek nešto otvoriti", njegovo je mišljenje.

U drugom kolu će se tražiti bodovi protiv Španjolske, nešto drugačije reprezentacije koja više inzistira na brzini i kontranapadima. "Poradit ćemo na tome, pripremiti se i ići na pobjedu, naravno", za kraj će Sukno.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.07.2012. u 17:57
    Bravo dečki-svaki start je težak pogotovo na takvom značajnom turniru.
    Obrisan korisnik