Ostali sportovi

Stipanović: "Ovo je najgore moguće mjesto. Totalno sam razočaran"

Ante Dubravac • ponedjeljak, 06.08.2012.
Stipanović: "Ovo je najgore moguće mjesto. Totalno sam razočaran"

U neizvjesnoj završnici Tonči Stipanović ipak nije uspio doći do brončane medalje u posljednjem plovu u klasi laser te je natjecanje završio na četvrtom mjestu.

Uoči posljednjeg plova situacija u borbi za brončanu medalju je bila potpuno jasna. Ukoliko je želio doći do treće pozicije Tonči Stipanović je morao završiti ispred Šveđanina Rasmusa Myrgrena.

Iako je stvari držao pod kontrolom na kraju je presudila jedna sudačka odluka: "Odlično sam startao i zatvorio Šveđanina i sve je bilo dobro do pred kraj kada sam dobio kaznu," izjavio je za Hrvatsku radioteleviziju Stipanović.

"U cilju sam tražio objašnjenje od sudaca zašto sam kažnjen jer mi nije bilo jasno, ali ništa mi nisu rekli," bio je neutješan Splićanin.

Stipanović nikako nije mogao sakriti svoje razočaranje što je ostao bez medalje, a bio je tako blizu: "Ovo je najgore moguće mjesto. Totalno sam razočaran. Nikada nisam bio spremniji, naporno sam trenirao, ali jednostavno nisam imao sreće," zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.08.2012. u 19:45
    prije natjecanja potpisao bi da bude četvrti... ali znamo u kakvoj je poziciji bio nakon 9. plova... i onda umjesto da rutinski odradi 10. plov ide izmišljat topllu vodu i padne u poretku i to čak iza šveđana ispred kojeg je uoči 10. plova imao 12 bodova prednosti... nažalost si je... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • lambik06.08.2012. u 19:28
    Ne daj se majstore, isplatit ce se to kad-tad!
    lambik