Rukomet

Početak priprema za Europsko prvenstvo bez Grubišić, Horvat i Penezić

Ante Zovko • petak, 21.09.2012.
Početak priprema za Europsko prvenstvo bez Grubišić, Horvat i Penezić
Foto: Davor Sajko

Nakon što je u Londonu stigla do četvrtfinala Olimpijskih igara, hrvatska ženska rukometna reprezentacija uskoro kreće s pripremama za Europsko prvenstvo koje počinje u prosincu.

Domaćin europske smotre bit će Srbija od 4. do 16. prosinca. Prije toga Hrvatice će nastupiti na turniru u Petrovcu od 4. do 6. listopada, a prvog dana sljedećeg mjeseca počet će pripreme u Slavonskom Brodu (do 03.10.).

Izbornik Vladimir Canjuga objavio je da računa sljedeće igračice za početak priprema: Sonja Bašić (Metalurg), Katarina Bralo (Budućnost), Žana Čović (Podravka), Dragica Džono (Zelina), Kristina Elez (Erdi Sport), Lana Franković (Sesvete), Anita Gaće (Podravka), Nataša Janković (Lokomotiva), Ivana Jelčić (Podravka), Katarina Ježić (Budućnost), Renata Knježević (Zelina), Ivana Lovrić (Samobor), Vesna Milanović-Litre (Podravka), Ivana Petković (Zelina), Nikica Pušić-Koroljević (Podravka), Miranda Tatari (Podravka), Maja Zebić (Zaječar) i Marta Žderić (Podravka).

Prilika je to nekim mlađim igračicama da se nametnu jer na početku priprema neće biti Jelene Grubišić, Lidije Horvat i Andreje Penezić.

Suparnice hrvatskim izabranicama u skupini C Europskog prvenstva bit će rukometašice Njemačke, Mađarske i Španjolske. Utakmice te skupine igrat će se u Novom Sadu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.09.2012. u 13:20
    Renata Knježevic je zabila jedan gol protiv Zameta a pozvana je u repku pa se pitam jel taj izbornik opće ide na ostale utakmice osim Samobora, Zeline, Lokomotive i Podravke, drugdje ga baš i ne viđam
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.09.2012. u 10:36
    Čović,Franković,Ježić ,Lovrić kritične u obrani.....Džono ok za našu ligu, ali to je to.....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.09.2012. u 16:53
    opet canjuga glumata. pa će kreten opet reć da nema tko igrati lijevog vanjskog ak penezić ne uhvati formu. gdje je arslanagić???
    Obrisan korisnik