Zimski sportovi

Ouzas: "Medveščak je spreman upustiti se u borbu za vrh EBEL-a"

Borna Rupnik • subota, 06.10.2012.
Ouzas: "Medveščak je spreman upustiti se u borbu za vrh EBEL-a"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka izgubili su u raspucavanju protiv Graz 99ersa, ali osvojili su bod na nezgodnom gostovanju. Vratar Ouzas smatra su Zagrepčani pružili dobru partiju...

U utakmici Graz 99ersa i Medveščaka palo je čak osam pogodaka, a s 4:4 na semaforu svakoj je momčadi pripao po jedan bod. Drugi su ipak uzeli Austrijanci, uspješniji u raspucavanju, dok se Michael Ouzas može pohvaliti da mu u situaciji jedan-na-jedan nije zabio Thomas Vanek, koji se u strijelce upisao ranije, golom za vodstvo svoje momčadi 3:2.

"Uvijek osjećamo gorčinu i tugu nakon poraza. Međutim, odigrali smo jako dobro u Grazu, a drugi bod izgubili tek u raspucavanju. Pokazali smo karakter, vraćali se tri puta, a to mogu samo ozbiljne i kvalitetne momčadi", izjavio je Ouzas poslije utakmice, prenose klupske stranice.

"Poremetio nas je veliki broj isključenja", smatra Medveščakov čuvar mreže, "a s istim brojem igrača na ledu možemo dobro parirati Grazu. Spremni smo upustiti se u borbu za vrh EBEL-a".

Hrvatskom predstavniku nedostaje tek malo sreće za nizanje boljih rezultata, uvjeren je Ouzas, a to se kad-tad mora promijeniti.

"Nadam se da će nam u sljedećim utakmicama sreća napokon biti naklonjena, da odlučujući pak završi u protivničkoj mreži. Suigračima zahvaljujem što su odigrali na vrhunskoj razini pa tako pomogli i meni da budem na visokom nivou", dodao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido06.10.2012. u 14:59
    Popravite pucanje penala!!!
    nido