Zimski sportovi

Naglić: "Bilo je vrlo dobro igrati u liniji s Greentreeom i Jeffreyjem. Obojica su jako dobri igrači"

Iz Doma sportova:Ivan Dominik • srijeda, 24.10.2012.
Naglić: "Bilo je vrlo dobro igrati u liniji s Greentreeom i Jeffreyjem. Obojica su jako dobri igrači"
Foto: Davor Sajko

Nakon slavlja Medveščaka nad mađarskom Albom Volan, kojim su zagrebački hokejaši izbili i na treće mjesto EBEL-a, zadovoljstvo je učinjenim, ali i svojom igrom, iskazao i Adam Naglić, dvostruki strijelac i asistent u susretu te najbolji pojedinac istog...

Nakon trenera Raymonda i nekolicine igrača, na susret koji je iza njega osvrnuo se i apsolutni igrač te junak utakmice, Adam Naglić, koji je susret s Albom prokomentirao riječima: "Bila je to dobra utakmica, imali smo mnogo šansi i mislim da smo odigrali vrlo dobro. Sretni smo što nam je pošlo za rukom zabijanje i nekoliko pogodaka, koji su nam kasnije donijeli i pobjedu."

Također je vrlo zadovoljan bio i onim što je sam pružio na ledenoj plohi Ledenjače: "Bilo je sjajno, odlično sam se osjećao, a bilo je i vrlo dobro igrati u liniji s Greentreeom i Jeffreyjem. Obojica su jako dobri igrači, stoga sam dobivao i mnogo dobrih asistencija te dolazio u mnogo izglednih prilika", pričao je Naglić.

O sve boljoj igri Medveščaka niti Kanađanin hrvatskih korijena nije mogao šutjeti: Smatram da nam je napad sve bolji i da raste u kvaliteti iz utakmice u utakmicu. Večeras smo bili posebno dobri u ofenzivi što pokazuje i rezultat. Igra s igračem više također je bila dobra te je sve bolja kako vrijeme više prolazi. To su bili segmenti igre u kojima smo bili lošiji i koje smo morali popraviti, a sada pakovi ulaze u mreže i vidi se da smo napredovali", rekao je Naglić i dodao:

"Naša obrana i golmani standardno su dobri, večeras su bili na visokom nivou, kao što su i u cijelom dosadašnjem dijelu sezone."

U istom je tonu i s istom temom napadač Medvjeda nastavio komentirati susret s Mađarima: "Od vratara, naravno, očekujemo takve partije svake večeri i u svakoj utakmici, stoga smatram da naš napad još uvijek ima mjesta za napredak i da može i mora biti još malo bolji", poručio je.

Najava za susret s Linzom također nije mogla izostati, a susret s Black Wingsima prema riječima plave "sedmice", neće biti nimalo jednostavan: "U petak idemo u Linz, prilično je očito da će to biti teška utakmica u gostima, s obzirom da su oni osvojili ligu prošle godine. Odlična su momčad koja igra uvijek na jednoj dobroj i visokoj razini u svakoj utakmici. No, ničim nas ne mogu iznenaditi i mi ćemo sigurno biti spremni za njih."

Za kraj je Naglić prokomentirao i nastup sveprisutnog NHL-ovca u redovima Medvjeda, Dustina Jeffreyja, za kojeg je potencijalni hrvatski reprezentativac također imao samo riječi hvale: "Oh da, on je odličan igrač, sjajno se uklopio u momčad i dečki su ga odmah prihvatili. Očito je da je vrhunski hokejaš i eto, ja sam imao sreće da igram s njim u napadačkoj liniji posljednjih nekoliko utakmica. Sjajan je igrač koji uvelike olakšava igranje momcima koji su na ledu u isto vrijeme s njim", bio je rezolutan i jednostavan napadač Zagrepčana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • sraka24.10.2012. u 20:27
    Kod trećeg zaista nije ništa mogao. Tu nema rasprave. Kod prvog isto nije kriv za gol već naše krilo jer nije bilo tam di treba biti. Lix je loše popratio akciju pa je kasnio sa odlaskom na drugu stativu. Ne kažem da bi obranio da je uspio na vrijeme krenuti, ali da je ostao gledati sOliver reklamu... [više na forumu]
    sraka
  • Obrisan korisnik24.10.2012. u 15:21
    Baš sam gledao sad sažetak utakmice i ne može se Lix kriviti niti za jedan gol. Kod trećeg njihovog gola Vasu je pak odlično jeo na bekend.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.10.2012. u 15:10
    Lix je bio bolestan, imao je virozu i začudilo me da ga je trener stavio da brani.No lako za Lixa, vrlo brzo će doći u optimalnu formu.Naglich je bio i lani odličan i u ofenzivi i u defanzivi, fakat je naš najkonstantniji igrač.U petak idemo potkresati malo ta crna krila. :)
    Obrisan korisnik
  • sraka24.10.2012. u 09:35
    Naglić nije dao treći gol nego DJ. Odnosno, golman je skrenuo pak u gol, ali je od naših zadnji igrao DJ. To ne umanjuje Naglićevu partiju. Ove sezone nam je najkonstantniji igrač. S tim da je on meni bio dobar i lani. Lix nije imao nezaboravnu večer, kao ni obrambeni dio igre. Sve to može puno... [više na forumu]
    sraka