Zimski sportovi

Jeffrey: "Spremni smo nastaviti niz"

Iz Doma sportova:Ana Legradi • nedjelja, 28.10.2012.
Jeffrey: "Spremni smo nastaviti niz"
Foto: Davor Sajko

Napadač Pittsburgh Penguinsa na privremenom radu u Medveščaku Dustin Jeffrey je večeras zaključio veliku pobjedu zagrebačkih hokejaša nad prvoplasiranim Villachom upisavši pogodak za 5:1. Kanadski napadač je tako nastavio svoj niz pogodaka kojima oduševljava zagrebačku publiku.

"Pobjeda kojom smo se dokazali kao momčad. Pokušavali smo se danas približiti VSV-u na par bodova u ukupnom poretku i u tome smo uspjeli. Svakako velika pobjeda za nas", osvrnuo se na utakmicu pred prepunom Ledenom dvoranom kanadski napadač Dustin Jeffrey.

Igrač koji je opravdao sva očekivanja dolaskom iz NHL-a na privremeni rad u Zagreb, dok se ne rasplete situacija oko štrajka u NHL-u, prokomentirao je i sjajnu predstavu svojeg sunarodnjaka Brandona Bucka. "Buck se odlično snašao večeras, imao je nekoliko sjajnih prilika koje je znao iskoristiti. Dao je svoj doprinos u pobjedi koja nam puno znači."

Jeffrey ne krije pobjednički karakter. Nova prilika pred domaćom publikom je u utorak kada Medveščak dočekuje Znojmo. Klub ima šansu doći korak bliže 100. pobjedi od ulaska u EBEL, a Jeffrey ponovno razveseliti publiku. "U utorak imamo novu priliku preskočiti Villach. Spremni smo nastaviti niz i pobjeđivati koliko budemo mogli."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!