Zimski sportovi

Raymond: "U svakoj utakmici Medveščaka netko iskoči, to pokazuje da smo dobar klub"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 29.10.2012.
Raymond: "U svakoj utakmici Medveščaka netko iskoči, to pokazuje da smo dobar klub"
Foto: Kristijan Komarica

Medveščak je u nedjelju uvjerljivo svladao tada vodeću momčad lige, austrijski Villach, koji je vrh morao prepustiti Vienna Capitalsima. Trener Marty Raymond nije bio apsolutno zadovoljan, no imao je dosta pohvala...

Uz hat-trick Brandona Bucka, hrvatski je predstavnik u EBEL-u nadjačao Villach 5:1 i produžio svoj niz pobjeda na šest. Prilika za nastavak pruža se već u utorak i petak, novim domaćim susretima, a trener Marty Raymond - ne broji.

"Ne brine me koliko pobjeda imamo, nego koliko dobar hokej igramo. Imamo svoj stil i svoj identitet", istaknuo je Raymond.

Posljednja je dionica susreta protiv Villacha bila i najbolja, kaže: "U prvoj trećini nismo bili najbolji, no ipak smo uspjeli zabiti dva gola. Vrlo smo dobro odigrali treću trećinu. Sve u svemu, u Linzu smo bili malo bolji, no zadovoljan sam i ovime".

"Stvarali smo prilike, određivali ritam utakmice i bili fizički čvrsti", dodao je.

U analizi pojedinačnog učinka na površinu je isplivalo nekoliko imena: "Buck i Miller bili su vrlo dobri, a Kostović je uz pogodak i asistenciju 'grizao pak'. U svakoj utakmici Medveščaka netko iskoči, a to pokazuje da smo dobar klub. Imamo dugačku klupu i četiri izvrsne linije".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.10.2012. u 13:51
    Znam to. Isprika je je bila zbog mog slabog znanja njemačkog jezika.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.10.2012. u 23:18
    @Sykes - da otpustili su ga u petak, zbog bodova jer su doveli dva NHL igrača
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.10.2012. u 22:38
    Ovo je moj simultani prijevod sa službene stranice EBE lige. Ako sam nešto pogriješio ispričavam se.Iznenađenje u Salzburgu: EK RBS i Ryan Kinasewich sporazumno su raskinuli ugovor. 29-godišnji napadač došao je ove sezone iz KHL Medveščak Zagreb. U Salzburgu je odigrao 14 utakmica i postigao 11... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.10.2012. u 16:11
    Velika utakmica-svaka čast Medvjedi
    Obrisan korisnik