Zimski sportovi

KAC novo odredište: Tomislav Zanoški karijeru nastavlja u Austriji

Borna Rupnik • četvrtak, 13.12.2012.
KAC novo odredište: Tomislav Zanoški karijeru nastavlja u Austriji
Foto: Davor Sajko

Nedugo nakon što je Medveščak potvrdio sporazumni raskid ugovora, Tomislav Zanoški predstavljen je kako novi igrač momčadi iz Klagenfurta...

Napadač Tomislav Zanoški od četvrtka ujutro prestao je biti igrač zagrebačkog Medveščaka, uz službeno priopćenje kluba o raskidu suradnje, a ubrzo je postalo poznato i gdje će nastaviti svoju igračku karijeru.

Zanoški će u nastavku sezone odjenuti dres KAC-a, aktualnog doprvaka EBEL-a i jednog od najvećih rivala hrvatskog predstavnika. KAC je prošle sezone izbacio Medveščak u polufinalu natjecanja, uz više burnih trenutaka na utakmicama.

Uz Zanoškog, KAC je osigurao usluge braniča Floriana Iberera, koji dolazi iz Švedske (Troya Ljungby). Prostor za Zanoškog otvorio je i odlazak Andrewa Cogliana, kojemu je istekao ugovor.

"Ukoliko počne NHL, otići će i Sam Gagner i Tyler Myers, ali imamo mogućnost reagirati. Zanoški je borben, talentiran igrač koji svoje emocije prenosi na teren, ali i zna zabijati. Iberer je moćan branič dobrog udarca i odličnog prvog dodavanja", objasnio je trener KAC-a Christian Weber.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.12.2012. u 00:47
    Vidim da ima ljudi koji Medveščak shvaćaju kao Dinamo ili Hajduk. Odjebite u troskoku, nitko iz sektora 8 neće paliti Tomijeve dresove niti će ga spominjati u pogrdnom smislu. Šteta što je otišao, još veća šteta kaj je otišao baš u KAC ali što je tu je. Nek mu je sretno u životu i nek nam ne daje... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.12.2012. u 16:51
    Odlazak je Zanoskog samo dio paklenoga plana gospodina Raymonda. Kina je svoj posao savrseno odradio u Salzburgu, Tom je od danas krtica u Kac-u, slijedeci je Back u Vienni.... k
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.12.2012. u 15:55
    Pa kad je vec otisao zasto onda ne bi otisao tamo gdje je najbolja ponuda?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.12.2012. u 15:26
    Čuj zašto je otišao? Otišao je zbog para, sigurno neće igrati za zrak
    Obrisan korisnik
  • lambik13.12.2012. u 15:03
    Nemam pojma da li sam u pravu, ali ovo mi mirise da je vec neko vrijeme bio u dogovoru s KAC-om i da se samo cekao pravi trenutak...?
    lambik