Zimski sportovi

Zanoški: "Molio bih vas da se probate ne ljutiti. Morao sam se odlučiti za sljedeću najbolju opciju"

Borna Rupnik • četvrtak, 13.12.2012.
Zanoški: "Molio bih vas da se probate ne ljutiti. Morao sam se odlučiti za sljedeću najbolju opciju"
Foto: Davor Sajko

Odlazak Tomislava Zanoškog iz Medveščaka izazvao je dosta nevjerice, a novi napadač klagenfurtskog sastava poručio je kako se radilo o "najtežoj odluci u životu"...

Tomislav Zanoški, jedan od ljubimaca Ledene dvorane, koji je u dresu Medveščaka svojim borbenim pristupom stekao brojne simpatizere, oprostio se od zagrebačke publike.

U četvrtak ujutro preselio je u KAC, a navijačima hrvatskog predstavnika u EBEL-u poručuje: "Htio bih se vama svima zahvaliti za najbolje dvije sezone u svom životu. Nema mjesta gdje bih radije igrao, napredovao u karijeri i htio pobijediti. Nikada nisam mogao ni pomisliti da se nešto ovako moglo dogoditi.".

"Došao sam ovdje sa srcem igrati za grad gdje sam se rodio i za ljude koje cijenim i poštujem", dodao je zatraživši razumijevanje zbog odlaska u redove ljutog rivala iz Austrije.

"Htio bih da znate da ova odluka nije bila nimalo zbog novca niti protiv kluba. Cijenim Medveščak i želim svim igračima, navijačima i ljudima oko kluba koji su jako puno dali i žrtvovali za Medveščak sve najbolje i puno uspjeha. Nema ništa što bih radije htio nego da sam ovdje s vama, ali ponekad stvari se dogode koje se ne mogu kontrolirati i teške odluke se moraju napraviti. Iskreno vam kažem da ovo je bila daleko najteža odluka mojeg života i mislim da ne trebam reći koliko ovo mene boli osobno i ljude blizu mene", stoji između ostaloga u poruci koji je Zanoški uputio preko svoje stranice na Facebooku.

Zanoški je bio svjestan kakve će reakcije izazvati njegov odlazak u Klagenfurt.

"Molio bih vas da se probate ne ljutiti, moje srce će uvijek biti u Zagrebu i s vama, ali ako ne mogu biti ovdje, morao sam se odlučiti za sljedeću najbolju opciju koja mi se pružila. Hvala vam još jedan put za sve što ste mi dali, ne samo na ledu nego u životu. Nadam se ćemo svi jedan dan opet biti zajedno i zajedno biti uspješni. Hvala vam na svemu, nikada neću zaboraviti niti podcijeniti svoje predivno vrijeme ovdje".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.12.2012. u 08:33
    Iskreno, moja prva reakcija, nakon šoka i nevjerice, bila je u smjeru: "je*ena uprava i trener, kak su mogli potjerat jednoga od rijetkih koji je ostavljao srce na terenu, jednog od rijetkih kojemu su klub i grad u srcu". Ali, onda sam shvatio da je jednostavno prebrzo pronašao novu kuću i nisam... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.12.2012. u 00:35
    prema ono sta kazu letang i gojanovic, ocito je da sukob sa trenerom traje vec dulje, da nije bil zadovoljan sta ne igra u prvoj nego u u trecoj postavi i da je ponuda kac-a prelomila odluku (po gojanovicu je uvjet da ostane bil da mora radit prema trenerovim planovima, sta mu ocito nije... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.12.2012. u 21:51
    u svakom slucaju mi je zao sto napusta brlog ali mu ni najmanje ne zamjeram, moje misljenje o njemu se nije nimalo promjenilo i jedva cekam da ponovo dode u ledenu makar u dresu KACa-siguran sam da ce dobiti ovacije publike. Hvala ti na svemu sta si dao za klub-primjer igraca kako se bori za klub!
    Obrisan korisnik
  • arcturus13.12.2012. u 21:03
    Sudeći prema raspravi na forumu hr.hokej iduće sezone neće biti.
    arcturus
  • Obrisan korisnik13.12.2012. u 20:44
    Razumijem ja da mu vecina zamjera zato jer je otisao u KAC, ali iskreno, zar je uopce bitno gdje je otisao? Ocito se posvadao s Raymondom/igracima, i bilo mu je dosta. Kao sto sam vec i rekao, zasto onda ne bi otisao tamo gdje najvise nude i gdje su najbolji uvjeti? Samo se nadam da ce se vratiti... [više na forumu]
    Obrisan korisnik