Zimski sportovi

Martinović nakon Dornbirna o međurundi: "Ekipama koje su na vrhu ovaj sustav ne pomaže"

Iz Arene Zagreb:Ivan Dominik • nedjelja, 20.01.2013.
Martinović nakon Dornbirna o međurundi: "Ekipama koje su na vrhu ovaj sustav ne pomaže"
Foto: Davor Sajko

Branič zagrebačkog Medveščaka i ponajbolji u svom poslu što se tiče Medvjeda, Saša Martinović, komentirao je nakon pobjede protiv Dornbirna viđeno na ledu, međurundu koja uskoro očekuje Plave te naravno navijače, koji su ponovno bili odlični u slabo akustičnoj zagrebačkoj Areni...

Ponajbolji branič Medveščaka, Saša Martinović, nije bio euforičan nakon očekivanog slavlja svoje ekipe protiv Dornbirna pa je kratko izjavio: "Očekivana pobjeda, ali današnja utakmica i nije bila baš tako važna. Nismo mogli popraviti niti pokvariti plasman na tablici, ali je svejedno dobro za navijače da pobijedimo doma i da mirno nastavimo dalje s natjecanjem", prokomentirao je susret Martinović.

Na kojem će mjestu Medveščak završiti Međurundu?

ANKETA#449

Također, najavio je i sljedeće utakmice koje su pred Medvjedima: "Za momčad i za navijače, koji su i danas navijali za nas kao ludi, dobro je da smo danas pobijedili. Nadam se da će i u iduće dvije utakmice navijači doći i podržati nas kao i dosad, čak i više te da će biti još više 'nabrijani' tako da nas tjeraju do uspjeha", nahvalio je Hrvat zagrebačku publiku.

"Kada počne ova druga runda, sve prije toga se može zaboraviti; sve što je bilo i sve prijašnje utakmice. Sada su opet sve male razlike između klubova i opet se moramo pokazati. U narednih deset utakmica ne smijemo si dopustiti da padnemo, nego se trebamo održati u gornjem domu ljestvice gdje i jesmo sada. Moramo jednostavno odigrati najbolje što možemo, protiv bilo koje momčadi, i moramo dati sve od sebe da odlično odigramo sljedeće utakmice", govorio je bek Medveščaka i dodao nekoliko riječi o sustavu natjecanja u EBEL-u:

"Malo je čudno jer ekipama koje su gore na vrhu, njima ovaj sustav ne pomaže. Ali, zato dosta pomaže ovim ekipama koje su dole na ljestvici i njima je to dosta bolje jer mogu nakon sljedećih deset utakmica čak završiti i na prvom mjestu, iako to dosad nisu zaslužili, ali takav je sistem. No, nemamo mi tu što birati, tako je odlučila liga i mi smo tu da samo igramo", komentirao je 26-godišnjak rođen u Njemačkoj sustav EBE lige i nadolazeću međurundu koja ubrzo očekuje Medvjede.

Za kraj je Martinović poslao poruku s kojom se vjerojatno slažu svi igrači koji borave u Brlogu: "Svejedno nam je protiv koga ćemo igrati i gdje, znamo već sve ekipe i bilo gdje da igramo, na nama je samo da odigramo najbolje što možemo i nadam se da ćemo pobijediti", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Vjeran22.01.2013. u 09:37
    Međurundom se određuju pozicije za doigravanje. Dakle, teoretski još nitko nije ispao iz utrke za PO. Sada se liga dijeli na dvije grupe. Najboljih 6 iz osnovnog dijela igraju međusobno dvije utakmice svatko sa svakim. U međurundu najbolja momčad (Vienna) iz osnovnog dijela ulazi sa 4 boda... [više na forumu]
    Vjeran
  • interreg21.01.2013. u 15:31
    Koko se igra nakom medjurunde? Jel nije sad RB kao osmi ispao iz utrke za prvaka?
    interreg
  • Obrisan korisnik21.01.2013. u 01:00
    Ovo fakat je glupo, radiš kao konj 44 utakmice samo da bi PRIJE knockout faze odigrao još hrpu utakmica sa minimalnom prednošću nad ekipama koje su ili kaskale ili namjerno trokirale cijelu prvu fazu (što se ovog drugog tiče mislim na RBS -osmo mjesto i najbolja gol-razlika u ligi, ajde molim... [više na forumu]
    Obrisan korisnik