Zimski sportovi

Raymond: "Potreban nam je igrač koji će staviti pak u mrežu"

Ana Legradi • subota, 02.02.2013.
Raymond: "Potreban nam je igrač koji će staviti pak u mrežu"
Foto: Davor Sajko

Zagrebački Medveščak je svojim nastupom pred publikom na Šalati završio prvi dio međurunde EBEL-a. Unatoč porazu od vodeće Vienne uz 1:2 uspio je zadržati status treće pozicije na ljestvici, ako se održi do kraja moći će u četvrtfinalu birati svojeg protivnika.

Disciplinirana igra s malo golova obje momčadi je prevladavala na kultnom klizalištu Šalata pred prepunim tribinama, u 60 minuta igre samo četiri isključenja i tri pogotka. "Dobro smo odigrali prvu i posljednju trećinu, dok je druga bila prosječna. Borili smo se, ali pak nije nikako ulazio u mrežu, a bez toga nema pobjede. Moramo podignuti razinu naše igre, stoga ćemo sada tijekom stanke morati zasukati rukave i puno raditi kako bismo vratili fitness, igru i fokus", smatra trener Medveščaka Marty Raymond.

U petom kolu međurunde Medvjedi su ukrstili palice s uvjerljivo vodećom Viennom tijekom cijele sezone. "Vienna ima odličnu momčad, sada su u dobroj seriji, mislim da su time osigurali prvo mjesto. Mi jesmo dobra momčad, ali nam nedostaju neki elementi - strijelac, bolji rad s igračem više i bolji penalty killing, a potrebno je pronaći zamjenu za Dustina Jeffreyja. Kada poradimo na tome mislim da ćemo biti puno bolja momčad", uvjerava kanadski stručnjak.

Odlaskom pojačanja iz NHL-a Dustina Jeffreyja Zagrepčani teško pronalaze pravi ritam, a klub je u potrazi za igračem koji po Raymondu treba biti: "Potreban nam je igrač koji će staviti pak u mrežu, kontrolirati igru i odrađivati posao u obrani."

Medvjedi u doigravanju mogu birati protivnika, ako održe treću poziciju, a Raymond zbog praznovjerja ne htio davati nikakve prognoze. "Ne bih htio davati prognoze za određenu momčad u doigravanju, da ne ureknem."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • legija02.02.2013. u 14:58
    stavi ti sebi pak !! samo bi dovodio igrače ,s takim igračima bi i laik imo rezultate
    legija
  • Obrisan korisnik02.02.2013. u 14:54
    sad nek pojede govna. koliko je igrača potjeral, a sad bi pojačanja. ne ide to tak.
    Obrisan korisnik
  • Yurraz02.02.2013. u 13:42
    Ja bi čak rađe bil peti, pa da nas izabere neko od gore, nego da si četvrti pa ti ostane onaj protiv kojeg nitko od ovih gore ne želi igrat, što bi lako mogli bit ili RBS ili KAC. Bez obzira kaj bi onda prva tekma bila vani. Ak si četvrti onda ti ostane onaj kojeg nitko nije izabrao, a to će... [više na forumu]
    Yurraz
  • Obrisan korisnik02.02.2013. u 13:04
    Potreban nam je igrač koji će staviti pak u mrežu, kontrolirati igru i odrađivati posao u obrani.nije loša ideja, killer, play i k tome obrambeno jak, još da zna oštrit klizaljke, eto i oružara :D
    Obrisan korisnik
  • greenhorn02.02.2013. u 12:46
    dinamo vise nema nikakve veze sa sportskim aspektima icega, nazalost
    greenhorn