Zimski sportovi

Tomas: "Više nisam mogao ni poželjeti, trener me pohvalio nakon pogotka"

Iz Ledene dvorane:Ana Legradi • nedjelja, 24.02.2013.
Tomas: "Više nisam mogao ni poželjeti, trener me pohvalio nakon pogotka"
Foto: Davor Sajko

U prvoj utakmici doigravanja zagrebački Medveščak je upisao prvu pobjedu u seriji, a prvi pogodak u današnjoj utakmici je upisao Curtis Fraser u powerplayju, situaciji gdje se momčad Martyja Raymonda najmanje snalazila ove sezone.

Bivši napadač talijanske Cortine 30-godišnji Kanađanin Curtis Fraser je regularni dio sezone završio uz 18 pogodaka i šest asistencija, a večeras je u Ledenoj dvorani iskoristio priliku s igračem više za pogodak i prvo vodstvo Medveščaka. "Obje momčadi su igrale sjajan hokej, Red Bull svakako pripada u top tri momčadi. Moramo gledati utakmicu po utakmicu, dobro se pripremiti i pobijediti u sljedećoj", reći će Fraser.

Nakon izjednačenja u drugom dijelu susreta domaćini su se vratili u igru pogotkom Nathana Perkovicha u 41. minuti, a novu priliku s igračem više je u 52. minuti iskoristio napadač Roman Tomas. Ovaj 32-godišnji Slovak se brzo prilagodio načinu igre u EBEL-u, a večeras je razveselio publiku prvim pogotkom u doigravanju regionalne lige.

"Dobro se osjećam nakon ovog pogotka, moj pobjednički pogodak i pobjeda, mislim da više od toga nisam mogao poželjeti večeras. Prešao sam iz stare momčadi u novu, prilagodba mi ide i mislim da će dalje biti sve bolje. Trener me pohvalio nakon pogotka večeras", prvi je komentar Tomasa nakon susreta.

Dvoranom se orila jedna od slovačkih narodnih pjesama "Tancuj, tancuj" što je dirnulo posljednje pojačanje Medveščaka. "Osjećao sam se kao da igram kod kuće. Publika je bila sjajna, potpora nam puno znači jer nas tjera da igramo dalje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.02.2013. u 15:56
    Odličan Tomasov gol..vrhunski je podigao pak ispred gola i pospremio ga unutra..oduševio me :-)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.02.2013. u 15:53
    "Trener me pohvalio nakon pogotka večeras", prvi je komentar Tomasa nakon susreta." Sviđa mi se ova izjava, jako mi se sviđa. Znači da nije došao ovamo prodavati zjake nego mu je doista stalo do toga kako će odigrati i kaj će trener mislit o njemu. Samo naprijed, Slovaci :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.02.2013. u 22:36
    bravo tomas :) nadam se u idućoj tekmi i golu gašparoviča.
    Obrisan korisnik