Zimski sportovi

Perković: "Pokazali smo mentalitet pobjednika, ali ne bih volio s Red Bullom u sedmu utakmicu"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 25.02.2013.
Perković: "Pokazali smo mentalitet pobjednika, ali ne bih volio s Red Bullom u sedmu utakmicu"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka nisu poslije pobjede nad Red Bullom izlazili na uobičajeni "bis". Kapetan je to obećao uz plasman u polufinale, a Nathan Perković pohvalio je psihički pristup...

Red Bull iz Salzburga u posljednjim je minutama prve utakmice četvrtfinala EBEL-a pritisnuo Medveščak i tražio pogodak za 3:3, no Robert Kristan sačuvao je svoja vrata i Zagrepčani s omjerom 1-0 kreću na gostovanje u Austriju.

Kako će Medveščak izbaciti Red Bull?

ANKETA#528

"Pokazali smo mentalitet pobjednika", konstatirao je Nathan Perković, napadač Medveščaka i strijelac jednog pogotka za pobjedu nad sastavom iz Mozartovog grada.

"Sada to moramo zadržati kroz cijelu seriju. Bilo je jako teško doći do ove prve četvrtfinalne pobjede, ali to smo i očekivali. Red Bull je jako dobra momčad bez obzira što je doigravanje izborila u kvalifikacijskom krugu. Protiv njih ne smije se igrati lijep hokej, već čvrsto, na tijelo. Nadam se da će serija završiti 4-0. Ne bih volio s njima igrati sedam utakmica", prenose klupske stranice njegove riječi.

U ulozi kapetana, Alan Letang poručio je navijačima kako dodatnih slavlja poslije pojedinačnih pobjeda u seriji neće biti. Igrači će na led ponovno izlaziti tek kada izbace Red Bull i plasiraju se u polufinale.

"Hvala navijačima na podršci, ali momčad je fokusirana na što bolji rezultat, a dobrim rezultatom smatramo četiri, a ne jednu pobjedu. Nemojte nam zamjeriti, znamo da ste uz nas, ali dogovorili smo da nećemo slaviti pojedinačne pobjede, nego tek prolaz u polufinale kada budemo sigurni da smo napravili dobar rezultat. Počasni krug na kraju svake utakmice neće izostati", rekao je branič Medvjeda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!