Ostali sportovi

Zlatna Sandra: "Zbog bolova u leđima skoro sam odustala od nastupa na Svjetskom prvenstvu"

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 12.08.2013.
Zlatna Sandra: "Zbog bolova u leđima skoro sam odustala od nastupa na Svjetskom prvenstvu"
Foto: EPA

Sandra Perković jedna je od najboljih, ako ne i najbolja svjetska atletičarka u ovom trenutku. Europskoj tituli i olimpijskom trijumfu Sandra je jučer u Moskvi dodala i svjetski naslov, iako je priznala da je sve moglo biti i drugačije...

Sandra Perković u Moskvi je zlatnom medaljom na Svjetskom prvenstvu potvrdila svoju titulu apsolutne vladarice diska, kao i činjenicu da je trenutno jedna od najdominantnijih atletičarki na svijetu. Nakon trijumfa Sandra je priznala da je uoči natjecanja imala puno problema:

"U petak su me ukočila leđa. Nisam mogla ništa nego samo ležati. Mislila sam da je sve gotovo, da je sve uzalud. Bol je bila prestrašna. Da, uplašila sam se kao nikad da neću moći nastupiti", rekla je Sandra novinaru Večernjeg lista nakon završetka natjecanja.

Sandra je posebnu zahvalu uputila fizioterapeutu Željku Čelamu, koji ju je "vratio u život" uz pomoć jednog slovenskog kolege.

"Bojala sam se kako će leđa reagirati u kvalifikacijama. Zato sam htjela u prvom hicu baciti normu za finale. To mi je i uspjelo. Leđa su izdržala i do finala sam se još uspjela bolje odmoriti i oporaviti tako da sam došla spremna i orna za 'bitku'. Željela sam u finalu odmah sve riješiti u prvom hicu koji je bio tehnički odličan", rekla je svjetska prvakinja.

Sandra Perković naslovom svjetske prvakinje objedinila je sve moguće titule u posljednje dvije godine. Zlato u Moskvi sjajna je točka na i zlatnim medaljama na EP u Helsinkiju, OI u Londonu i MI u Mersinu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.08.2013. u 13:53
    Super Sandrica:)
    Obrisan korisnik
  • Mithrandir12.08.2013. u 12:08
    Za opis je dovoljna samo 1 riječ: Šampionka!
    Mithrandir
  • Obrisan korisnik12.08.2013. u 11:20
    na žalost vidim neke komentare po drugim portalima koji je pokušavaju diskreditirati ali to je tako.......nema veze, Sandra, potpuno zaslužena i čista pobjeda!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.08.2013. u 11:20
    toliko je dominantna da uopče nema konkurenciju-može i bplesna
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.08.2013. u 11:18
    bravo Sandra svaka čast
    Obrisan korisnik