Ostali sportovi

Vratila se svjetska prvakinja Sandra Perković: "Možda ću u Zagrebu baciti preko 70 m"

Sportnet • utorak, 13.08.2013.
Vratila se svjetska prvakinja Sandra Perković: "Možda ću u Zagrebu baciti preko 70 m"
Foto: FaH

Hrvatska atletičarka Sandra Perković, koja je u nedjelju u Moskvi titulama europske i olimpijske prvakinje dodala i svjetsko zlato, vratila se danas u Zagreb. U zagrebačkoj zračnoj luci Pleso organiziran je prigodan doček, a Sandra je najavila pohod na daljine preko 70 metara.

Hicem od 67,99 metara hrvatska bacačica diska Sandra Perković u nedjelju je osvojila naslov svjetske prvakinje. Sa zlatnom medaljom oko vrata danas se vratila u Zagreb, a nakon dočeka u zračnoj luci podijelila je svoja razmišljanja o nastupu u Moskvi, ali i onome što slijedi u nastavku sezone.

"Bila sam mentalno jaka, otvorila sam seriju sa 67,52 i to je ostale cure dodatno psihički spustilo na zemlju. Favoritkinje su bile Barrios, Müller i ja, žao mi je što Müller nije uzela medalju jer je stvarno jedna od vrhunskih bacačica diska", prisjetila se Sandra nedjeljnog natjecanja.

"Dojmovi su se slegli, izuzetno sam zadovoljna i sretna time što sam napravila. Naporno smo radili, zaokružili smo tri titule i mislim da se od ovoga bolje ne može", rekla je Sandra okupljenim novinarima, a zatim naglasila kako vremena za odmor neće biti.

"Odmora nema, čeka me miting Dijamantne lige u Bruxellesu, a zatim i miting u Zagrebu, tako da će odmor biti tek u listopadu", kazala je svjetska prvakinja.

"Na ovom sam natjecanju bila pripremljenija nego ikad prije, očekivala sam da ću prebaciti 70 metara, ali nažalost u trećoj je seriji počela padati kiša i stvorila probleme. Do kraja sezone ostala su spomenuta dva mitinga, dobro ćemo se pripremiti i ja se nadam da će na jednom od ta dva 'pasti' 70 metara, ali ako se i ne dogodi barem ću imati motiva za sljedeću godinu", najavila je Sandra.

"Na Hanžeku će biti domaća publika, domaća atmosfera, svašta se može dogoditi", dodala je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.08.2013. u 08:07
    Čiliću, tako se to radi
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.08.2013. u 22:52
    BRAVO!!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.08.2013. u 19:05
    e sad taj rezultat je još taj san.vjerujem da će ga dosanjati
    Obrisan korisnik