Ostali sportovi

Perković: "Bacila sam 15 hitaca uz minimalnu bol"

Ivana Strahija • nedjelja, 01.09.2013.
Perković: "Bacila sam 15 hitaca uz minimalnu bol"
Foto: Kristijan Komarica

Sandra Perković polako se oporavlja od zadobivenih ozljeda, a u subotu je prvi puta bacala disk otkako je počela s terapijama te se nada najboljem za nastup na Hanžeku...

Hrvatska kraljica diska Sandra Perković od Svjetskog je prvenstva u Moskvi pod intenzivnim terapijama za bol koju je osjetila u području trbušnog zida i rebrene ovojnice. U subotu je odradila posljednju terapiju i potom bacala disk.

"Nakon deset dana prvi put sam uzela disk u ruke. Daljina je zanemariva, važno je da sam uspjela baciti 15 hitaca iz okreta uz minimalnu bol. Više ćemo znati u nedjelju, ali nadamo se da je sve u redu, jer prvi miting je za tri dana", rekla je Perković.

Miting na kojem se Perković nada bljesnuti jest tradicionalni Hanžek, na kojem bi njen izostanak bio veliko razočaranje za domaću publiku.

"Nadam se da neću razočarati publiku i da će leđa biti sposobna izdržati natjecanje. Ispred mene su još tri dana gdje moram biti oprezna i svjesna rizika što se može dogoditi. Nadajmo se najboljem, jer uz sve što sam ranije prolazila, ovo bi trebalo biti mačji kašalj. Kucnimo u drvo i vidimo se u utorak na stadionu", poručuje Sandra.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!