Zimski sportovi

Murray: "Napravili smo posebnu stvar, imamo pet pobjeda u nizu"

Branimir Korać • srijeda, 02.10.2013.
Murray: "Napravili smo posebnu stvar, imamo pet pobjeda u nizu"
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka nastavili su sa sjajnim igrama u KHL-u. Stigli su već do pete uzastopne pobjede i to nakon što su u Ledenoj dvorani Doma sportova srušili jaki, ali u ovom trenutku u krizi, Avangard Omsk...

S dosta opreza Medveščak je dočekao momčad Omska. Svjesni snage ruske momčadi i njihove krize koja negdje mora prestati, Medvjedi su bili na oprezi i tako su samo nastavili s onim što najbolje znaju - igrati dobar hokej.

Trener Medveščaka Mark French poklonio je pobjedu ženama, a posebice onima koje vode tešku bitku protiv karcinoma. U analizi susreta posebno je istaknuo još jednom dobru igru s igračem više.

"Prva dva gola smo zabili s igračem više na ledu i tu smo uspjeli okrenuti utakmicu na svoju stranu. Najistaknutiji su bili Cheechoo i Brust koji su odradili odličan posao. Sada igrači imaju dva dana slobodno jer smo jednostavno tako dogovorili prije posljednje dvije utakmice. To im je nagrada za posljednje dvije pobjede", istaknuo je French za Medveščakovu stranicu.

Dobar posao odradio je i Andrew Murray koji je uspio postići pogodak i tako dati svoj doprinos u ovoj pobjedi.

"Mislim da sam odigrao jako dobru utakmicu i lijepo je što sam dao doprinos golom. Napravili smo posebnu stvar, imamo pet pobjeda u nizu i sada će nam dobro doći četiri dana bez utakmica da vratimo svježinu. Upravo zbog toga smo i ušli sporije u utakmicu, zbog gustog rasporeda su nam noge već malo teške", istaknuo je Murray.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mithrandir03.10.2013. u 13:15
    Čestitke Medvjedima!! Serija za 5!!!!!
    Mithrandir
  • Vjeran03.10.2013. u 12:41
    Čuj, možda mu igra tijelom i nije jača strana, ali mu je servis nezadrživ i gromovito lupa s plave (čitaj - osnovne) linije. ZIG-ZAG!!!
    Vjeran
  • Hektor33303.10.2013. u 11:53
    medvešćak se na moje iznenađenje jako dobro drži!
    Hektor333
  • Obrisan korisnik03.10.2013. u 11:46
    andy murray u medveščaku! :-)
    Obrisan korisnik
  • ZEEBANCIA03.10.2013. u 08:31
    Bravo Medvjedi! Samo naprijed...
    ZEEBANCIA