Zimski sportovi

Nyström: "Moramo iskoristiti ovaj zamah za skupljanje što više bodova"

Branimir Korać • subota, 18.01.2014.
Nyström: "Moramo iskoristiti ovaj zamah za skupljanje što više bodova"
Foto: Ivana Stančin

Medveščak je na gostovanju kod Jugre stigao do vrijednih bodova svladavši domaćina s 4:1. Ovom pobjedom Medvjedi su nastavili dobru seriju rezultata na gostovanjima i nalaze se u dobroj poziciji uoči doigravanja...

Pobjedom na gostovanju kod Jugre Medveščak je stigao do vrijednih bodova koji ga stavljaju u dobru poziciju u borbi za doigravanje. Medvjedi se nalaze vrlo blizu visokoj trećoj poziciji i svjesni su važnosti ove pobjede.

“Ova pobjeda nas je dodatno približila doigravanju i to je jako dobra stvar. Do kraja regularnog dijela sezone nas očekuje pet utakmica u gostima i tri na domaćem ledu i moramo iskoristiti ovaj zamah za skupljanje što više bodova. Jako sam sretan zbog svoje prve asistencije u dresu Medveščaka. kada sam dodao pak Glumcu, nisam mislio da će on završiti u mreži, ali imali smo sreće“, rekao je za Medveščakovu stranicu Erik Nyström.

Trener Medveščaka Mark French unatoč pobjedi nije bio posve zadovoljan i naglasio je kako je napad taj koji je donio pobjedu.

“Jugra je igrala vrlo agresivno i konstantno nas pritiskala, a mi nismo bili dovoljno disciplinirani. Upravo zato smo trošili puno energije kako bi se očajnički obranili u situacijama s igračem manje na ledu. Srećom, naši napadači su nam dali priliku da pobijedimo“, dodao je French.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.01.2014. u 22:21
    Držim palčeve Nystromu da zabije prvi SH gol za Medveščak...samo nam je tu statistika još prazna...baš je brz lik
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.01.2014. u 21:19
    French uvijek pametno rezonira. Bravo Medvjedi, zig zag!
    Obrisan korisnik