Zimski sportovi

Leino: "Pobjeda protiv momčadi poput Dinama ima posebnu težinu, ovo će nam podići samopouzdanje"

Branimir Korać • četvrtak, 04.12.2014.
Leino: "Pobjeda protiv momčadi poput Dinama ima posebnu težinu, ovo će nam podići samopouzdanje"
Foto: Dea Sajko

Medveščak je napravio sjajan posao u Moskvi gdje je bio bolji od domaćeg Dinama nakon izvođenja kaznenih udaraca. U samoj završnici Medvjedi su došli do poravnanja, izborili produžetak te slavili u raspucavanju...

Krys Kolanos pokazao se kao pun pogodak Medveščakove uprave. Od prvog nastupa pokazao je kvalitetu, a u Moskvi je izravno i donio pobjedu. Prvo je zabio 49 sekundi prije kraja za produžetak, a zatim je bio i jedini strijelac u raspucavanju.

"Ključ moje brze prilagodbe su suigrači iz linije i cijela momčad. Svi mi puno pomažu i sve ovo je zajednički uspjeh. Sretan sam zbog pobjede i vjerujem da će nam biti puno lakše završiti ovu seriju utakmica u pozitivnom tonu", rekao je Kolanos za Medveščakovu stranicu.

Zadovoljan je i Ville Leino, Finac koji je stigao u Medveščak kao veliko pojačanje i sve je bliže pravoj formi nakon što se oporavio od neugodne ozljede.

"Pobjeda protiv momčadi poput Dinama ima posebnu težinu. Ona će nam sigurno olakšati posao i podići samopouzdanje. Stanje na ljestvici je vrlo tijesno, svi smo tu negdje i svaki bod nam je vrlo važan."

Trener Doug Sheddendodatno pojašnjava koliko je velika ova pobjeda.

"Cijeli život slušam priče o moskovskom Dinamu, odličnom klubu velike tradicije. Bilo je pravo zadovoljstvo zaigrati protiv njega u ovoj dvorani. Sretni smo zbog ove pobjede, ovo je velika pobjeda za cijelu momčad."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.12.2014. u 13:19
    Velika pobjeda. Bravo. Bez obzira na odliče Owuyaov obrane, Krys je bio igrač tekme. Odličan gol od ledja golmana (na Leinovu asistenciju) a tek kako je coolerski onaj penal izveo (bez filozofiranja)..kla-klap
    Obrisan korisnik