Zimski sportovi

Perkovich: "Dva primljena gola s igračem više nikako nisu pomogla, nije to bila naša večer"

Branimir Korać • subota, 06.12.2014.
Perkovich: "Dva primljena gola s igračem više nikako nisu pomogla, nije to bila naša večer"
Foto: Ivana Stančin

Medveščak je upisao težak poraz na gostovanju kod Sočija. Visokih 6:2 za domaćina moglo je biti i još izraženije, međutim Soči je nakon petog gola malo "stao na pak" i nije više jurio prema naprijed kao u početku susreta...

Susret u Sočiju bio je vrlo važan za Medveščak u borbi za doigravanje. Međutim Medvjedi su ga odradili loše, nisu uspjeli uspostaviti svoju igru i Soči je stigao do glatke pobjede. Ponovno su isključenja bila problem, međutim osim toga i velika doza dekoncentracije, posebno u situacijama s igračem više kada je Medveščak, primjerice u prvoj trećini, u takvoj situaciji primio dva pogotka u manje od 30 sekundi.

"Dva primljena gola s igračem više na ledu, nikako nam nisu pomogla, nije to bila naša večer. Nismo bili dobri i ne možemo biti zadovoljni, ovi bodovi bili su nam jako važni", govorio je nakon susreta Nathan Perkovich koji je skupio 29 minuta kazne.

Nezadovoljstvom je zračio i trener Doug Shedden koji je svjestan da su njegovi igrači morali pružiti više.

"Ovo je bila jako važna utakmica za nas i očekivao sam da će igrači dati više truda nakon pobjede u Moskvi, a ono što boli su dva shorthanded gola. Ponekad vam treba čudesna obrana vratara da vas podigne, no mi to nismo imali i nismo igrali dobro da bi uspjeli slaviti."

Nije se istaknuo niti Bill Thomas koji također ističe situaciju iz prve trećine.

"Sami smo se zakopali s ta dva gola u powerplayu. Imali smo prilike, ali nismo bili pravi s igračem više. Moramo ovu utakmicu ostaviti iza sebe i krenuti dalje. Vidi se da Soči igra u velikoj formi i s puno samopouzdanja."

Prilika za iskupljenje stiže u ponedjeljak kada Medveščak od 19:30 sati dočekuje Baris Astanu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.12.2014. u 10:23
    Pa ne vidim da optužuje golmana za poraz, samo kaže da ponekad treba čudesna obrana golmana da podigne ekipu a to se jučer nije dogodilo. A da bi trebalo popraviti neke stvari u igri, prije svega PP, to se potpuno slažem.
    Obrisan korisnik
  • sraka06.12.2014. u 09:13
    Sere ga trener. Kako ima obraza spominjati golmana nakon kaj primi dva SH gola. Štima da "Oluja" nije najbolje reagirao kod drugog gola, ali do te situacije uopće nije smjelo doći. Kaj su radili napadači dok su kreirali akcije na PP-u? Kaj su radili kada su trebali pokriti igrače nakon... [više na forumu]
    sraka