Zimski sportovi

Shedden: "Jedna linija nas ne smije pobijediti, zaslužili smo produžetak"

Branimir Korać • utorak, 09.12.2014.
Shedden: "Jedna linija nas ne smije pobijediti, zaslužili smo produžetak"
Foto: FaH

Medveščak je ubilježio još jedan poraz u KHL-u, a bodove iz Zagreba odnijela je i Baris Astana. Medvjede je uništio najbolji strijelac gostiju Nigel Dawes s tri pogotka iako su znali da od njega prijeti najveća opasnost...

Poraz 5:3 Medveščaka od Baris Astane mogao se izbjeći. Do 56. minute bilo je 2:2, dvije minute prije kraja 3:3, ali prva linija gostiju znalački je kažnjavala i najmanju pogrešku Medveščaka čime Doug Shedden nije mogao biti zadovoljan.

"Njihova prva linije je jedna od najboljih u ligi i probali smo protiv nje igrati s našim najboljim obrambenim igračima, međutim zabili su nam pet golova. Ne smije nas jedna linija pobijediti, smiju zabiti jedan gol, ali ne dva ili više. S druge strane Pelletierova linija bila je vrlo dobra i zaslužili smo produžetak", govorio je Shedden.

Martin St. Pierre ne gubi nadu. Smatra da ova momčad još uvijek nije pokazala pravo lice.

"Igramo jako promjenjivo u posljednje vrijeme, previše smo griješili u zadnjih pet minuta. Kao momčad možemo još puno pokazati, nismo nikada odustajali, pa nećemo niti sada. Moramo spojiti tri ili četiri pobjede i tu se podići."

Brendon Segal također je isticao problem u zaustavljanju Barisove udarne linije.

"Digli smo se krajem prve dionice i imali dosta prilika za preuzeti vodstvo, no nismo ih iskoristili. Znali smo da moramo posebno paziti na njihovu prvu liniju, ali nismo je zaustavili."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!