Zimski sportovi

Četvrta uzastopna pobjeda Medveščaka, u produžetku svladan Vitjaž

Branimir Korać • subota, 10.01.2015.
Četvrta uzastopna pobjeda Medveščaka, u produžetku svladan Vitjaž
Foto: Ivana Stančin

Medvjedi su se probudili i ušli u seriju pobjeda te su četvrtu pobjedu u nizu upisali na gostovanju kod Vitjaža. Slavili su u produžetku rezultatom 3:2, a na ruku im idu i porazi ostalih konkurenata u borbi za doigravanje...

Iako se činilo da su sve šanse za plasman u doigravanje kompromitirane, serija pobjeda vratila je Medveščak u nešto povoljniju poziciju i sada je na šest bodova udaljen od osmog mjesta s utakmicom manje od osmoplasiranog Sočija.

Ovi petak i subota definitivno su išli Medvjedima u prilog, svladali su u gostima Vitjaž, a redom su gubili Novgorod, Soči, Čerepovec, sve momčadi koje su konkurenti Medveščaku u borbi za osmo mjesto.

Na ovom gostovanju Medveščak je poveo u desetoj minuti golom Pascala Pelletiera da bi ubrzo zatim Vjačeslav Soloduhin poravnao na 1:1.

Sredinom druge trećine domaćin je stigao do preokreta zahvaljujući golu Aleksandera Kučerjavenka nakon čega je Medveščak nastavio pritiskati i tražiti pogodak. Do njega je došao dvije i pol minute prije kraja susreta preko Billa Thomasa što je osiguralo produžetak.

U dodatnom vremenu igralo se dvije minute kada je James Wright nadmudrio Ivana Lisutina i donio dva boda Medvjedima.

Za dva dana Medveščak ima novi gostujući izazov, od 17 sati očekuje ga gostovanje kod Lokomotiv Jaroslavlja.

KHL:
Vitjaž Podolsk - Medveščak 2:3 produžetak

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • :))10.01.2015. u 23:28
    Bravo Medvjedi!!! Stvarno bi bilo lijepo da nakon toliko vremena pracenja Mevjeda, Sportnet napokon stavi tablicu sa strane??
    :))
  • Obrisan korisnik10.01.2015. u 20:51
    Lijepa serija, bar se malo ispire gorak okus sezone... Daleko je još doigravanje i uopće ne treba gledati rezulate drugih. Treba sportski odraditi preostale tekme do kraja i upisati što više pobjeda pa ako to bude dovoljno za doigravanje super.
    Obrisan korisnik