Zimski sportovi

Sretna lica u Medveščaku: "Na dobrom smo putu da promijenimo tijek sezone"

Borna Rupnik • subota, 10.01.2015.
Sretna lica u Medveščaku: "Na dobrom smo putu da promijenimo tijek sezone"
Foto: Ivana Stančin

Medveščak je dobio još jednu gostujuću utakmicu na turneji po Rusiji, pogotkom Wrighta u produžetku protiv Vitjaza.

Novi dobar rezultat zagrebački su Medvjedi režirali nakon 2:2 u 60 minuta, a u svemu je važnu ulogu odigrao nedavni preokret protiv Slovana iz Bratislave s 0:4 na 5:4, priznaje čovjek odluke James Wright.

Doug Shedden, trener Medveščaka: "Ovo je bila utakmica doigravanja za oba kluba. Obje su momčadi igrale jako dobro i bez obzira što smo zaostajali, uspjeli smo ostati u igri do posljednjih minuta. Thomas je zabio u ključnom trenutku, a u produžetku je nevjerojatan posao napravio Kinrade koji je asistirao Wrightu za pobjednički pogodak. Ovi su nam bodovi u Podolsku bili potrebni i drago mi je što odlazimo s pobjedom".

"Sve je krenulo od te utakmice. Počeli smo igrati jako dobro i uspjeli smo spojiti četiri pobjede zaredom prvi put ove sezone. To je veliko postignuće za nas, pogotovo u ovom razdoblju kada se borimo za doigravanje", rekao je za službene stranice.

"Posljednju trećinu odigrali smo odlično. Iako smo zaostajali za jedan gol, znali smo da nije kasno za preokret jer smo tijekom sezone upravo u posljednjim trećinama većinom igrali najbolje. U našoj svlačionici trenutno je puno sretnih lica. Ovakav pozitivan trenutak uvijek te ponese, ali i djeluje na samopouzdanje momčadi koje svakim takvim momentom raste", dodao je Wright.

Medveščak je tako pobjegao s dna poretka i još se uvijek smije nada plasmanu u doigravanje, premda to i dalje ostaje vrlo zahtjevan zadatak.

"Odigrali smo čvrstu i borbenu utakmicu, ali smo i realizirali svoje šanse, što je bilo ključno. Na dobrom smo putu da promijenimo tijek sezone, ali ne smijemo se opustiti zbog ovih pobjeda jer do kraja osnovnog dijela prvenstva imamo za odraditi još dosta utakmica u kojima neće nimalo biti lako osvojiti bodove", izjavio je Mark Popović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!