Tenis

Ryan Harrison iznenadio Marina Čilića, Karlović predao Bedeneu

Mihaela Bradovski • srijeda, 24.02.2016.
Ryan Harrison iznenadio Marina Čilića, Karlović predao Bedeneu
Foto: EPA

Za razliku od Mirjane Lučić-Baroni, hrvatski tenisači na ATP turniru u Acapulcu nisu bili uspješni. Marin Čilić razočarao je protiv Amerikanca Ryana Harrisona, a Ivo Karlović predao je meč Aljažu Bedeneu...

Marin Čilić i Ivo Karlović brzo su završili svoje nastupe na ATP turniru u Acapulcu. Obojica su ostali bez prolaza u drugo kolo, Čilića je u tri seta svladao Ryan Harrison, a Karlović je zbog problema s koljenom predao meč Slovencu s britanskom putovnicom Aljažu Bedeneu.

Čilić je s velikim očekivanjima došao u Meksiko nakon što je prošlog tjedna igrao finale u Marseilleu, međutim već u prvom kolu upisao je poraz i to od Amerikanca kojeg je svladao u oba ranija meča.

127. igrač svijeta odnio je pobjedu za sat i 50 minuta rezultatom 6:3, 3:6, 6:2 nakon što u ranija dva meča s Čilićem nije osvojio niti set.

Marin je u prvom setu servis gubio dva puta dok je napravio tek jedan break, a u drugom setu rano je uzeo servis protivniku i poravnao na 1-1 u setovima.

Ulazak u treći set bio je loš, Harrison je odmah poveo s 3:0 poslije čega Marin nije imao pravu šansu za povratak u meč, na kraju je Amerikanac stigao do još jednog breaka i završio posao.

Harrison je susret završio s četiri od pet realiziranih break prilika, Marin nije servisom stvorio razliku i ubilježio je neočekivani poraz što Harrisonu donosi drugo kolo i meč protiv Ilje Marčenka koji je u dva seta svladao kvalifikanta Tommyja Paula.

U drugo kolo nije prošao niti Ivo Karlović koji je ponovno imao problema s koljenom i morao je predati meč Bedeneu. Slovenac je osvojio prvi set sa 6:4, u drugom je Karlović poveo s 2:1 prije nego je predao dvoboj.

Bedene u drugom kolu igra protiv Robina Haasea, pobjednika protiv Luisa Patina u prvom kolu.

ATP Acapulco, prvo kolo:
Ryan Harrison (SAD) - Marin Čilić (Hrvatska, 3) 6:3, 3:6, 6:2
Aljaž Bedene (Velika Britanija) - Ivo Karlović (Hrvatska, 6) 6:4, 1:2 predaja Karlović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.02.2016. u 14:19
    pa kako..??
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.02.2016. u 14:30
    Ocekivano..ajde sad svi koji ga hvale ovdje,nastavite ga i dalje hvaliti,i opravdavati a lik je dokazano po stoti put bazvaznjak najobicniji, da se ne ponavljam stalno po ne znam koji put..
    Obrisan korisnik
  • vjesu24.02.2016. u 13:37
    Slazem se sto posto. Kojeg je vraga uopce isao tamo!
    vjesu
  • Josippo24.02.2016. u 11:31
    Ma igrao nedjelju Finale pa leti u Mexiko. Ne kapiram kojeg vraga je isao. Sad nazad u Belgiju za Davis Cup pa nazad u Ameriku za Indian Wells. 20 sati leta i dva jet laga zbog turnira u Acapulcu. Stvarno je budala i on i njegov čitav team.
    Josippo
  • zli_kadi24.02.2016. u 10:18
    iznenadio je čilića, ali ne i nas :D
    zli_kadi