Tenis

Ćorić otvara protiv Chardyja: "Iskreno ne znam je li dobro, vidjet ćemo nakon meča"

Branimir Korać • četvrtak, 22.11.2018.
Ćorić otvara protiv Chardyja: "Iskreno ne znam je li dobro, vidjet ćemo nakon meča"
Foto: FaH

Borna Ćorić kreće protiv Jeremyja Chardyja, prvi meč finala Davis Cupa na rasporedu je u petak od 14 sati, a hrvatski tenisač vjeruje kako može olakšati posao Marinu Čiliću...

Uoči ždrijeba Davis Cupa uvijek je prisutno pitanje je li bolje krenuti s prvim ili drugim igračem. Borna Ćorić trenutno je drugi hrvatski igrač i za protivnika ima Jeremyja Chardyja, a niti sam nije siguran koliko je dobro da on kreće u finalni sraz.

"Iskreno ne znam je li dobro, vidjet ćemo sutra nakon meča. Stvarno mu se veselim, mislim da će biti jako dobar susret. Igrali smo tri puta dosad, dva puta me dobio, na njegovu stranu otišao je i prošli meč. Nadam se da ću ipak olakšati Marinu jer bi mu bilo puno jednostavnije da ja dobijem svoj prvi meč. To mi je neki glavni cilj."

Ćorić tvrdi kako mu pune tribine neće predstavljati problem, dapače, u takvim uvjetima jako dobro se snalazi i samo dobiva dodatnu motivaciju na putu do pobjede.

"Dosad sam uvijek igrao odlično kada su bile pune tribine, nadam se da će tako biti i u petak i u nedjelju. Nekako više volim igrati pred punim tribinama, tome sam se uvijek veselio i to mi daje neki dodatni motiv, ako će mi ovdje uopće i trebati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!