Tenis

Noah: "Puno faktora bilo je u igri, mislim da su ova dvojica najbolji izbor za petak"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 22.11.2018.
Noah: "Puno faktora bilo je u igri, mislim da su ova dvojica najbolji izbor za petak"
Foto: FaH

Yannick Noah odlučio se za Jeremyja Chardyja i Jo-Wilfrieda Tsongu u singlu u petak, a tvrdi kako je ta odluka donesena nakon dugačkog razmišljanja i razmatranja brojnih opcija.

Yannick Noah je osebujna osoba, nekada sjajan tenisač, a danas sjajan izbornik, iznenadio je većinu izborom igrača za prvi dan finala Davis Cupa protiv Hrvatske.

"Zadnja dva mjeseca pratio sam puno igrača i imao sam dosta opcija. Morao sam dobro odvaghnuti između njihove želje, involviranosti u momčad, posljednjih rezultata, zdravstvenog stanja, puno toga bilo je na kocki. Nakon što sam svaki dan promatrao igrače, njihove reakcije, odigrane setove, mislim da je ovo najbolji izbor za petak."

Niti Željko Krajan nije bio posebno iznenađen ovim izborom, a on posebno cijeni Noaha.

Francuski stručnjak svjestan je da njegovi igrači već neko vrijeme u singlu ne briljiraju, ali ovo će biti nešto sasvim drugo.

"Moji igrači nisu imali puno dobrih rezultata u zadnje vrijeme i odlučili smo se za zemlju. Na zemljanoj podlozi zadnja tri tjedna radili smo intenzivno. Igrati ovdje je nešto posebno, ovo je najbolja moguća dvorana koju možemo dobiti u Francuskoj. Ovaj vikend će po mnogočemu biti povijesni."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisDavis Cup/Fed Cup
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!