Nogomet

Gračan: 'Šteta što nismo iskoristili još neke situacije, ali najvažnija je pobjeda'

Petar Jenjić • petak, 31.05.2024.
Gračan: 'Šteta što nismo iskoristili još neke situacije, ali najvažnija je pobjeda'
Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

Izbornik hrvatske ženske nogometne reprezentacije Nenad Gračan i igračica Ivana Rudelić, prokomentirali su današnju pobjedu protiv Kosova u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo...

Novu pobjedu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo upisala je hrvatska ženska nogometna reprezentacija. Slavila je protiv Kosova u gostima, a dvoboj je prokomentirao izbornik Nenad Gračan:

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Čestitke curama na zasluženoj pobjedi. Od samog se početka vidjelo da smo bolji, da su cure bile odgovorne i disciplinirane. Zaslužili smo tri boda. Šteta što nismo iskoristili još neke situacije, ali najvažnija je pobjeda."

Uzvrat je protiv istog protivnika.

"Ne treba gledati ovaj rezultat, to treba što prije zaboraviti i pripremiti se za sljedeću utakmicu. To je agresivna reprezentacija koja ima četiri, pet igračica koje igraju i u Njemačkoj i Engleskoj, tako da moramo bez podcjenjivanja i s poštovanjem, međutim, vidjeli smo danas da možemo. Pripremiti utakmicu na najbolji način i pokušati opet dobiti."

Jedini pogodak na susretu postigla je Ivana Rudelić koja je isto dala svoj komentar:

"Na kraju sam sretna što smo pobijedili, da su tri boda s nama i da ih nosimo u Zagreb. Kao ekipa smo igrali dobro, imali smo puno loptu u nogama, mogli smo slaviti i više, ali moramo biti sretni što smo dobili. Uzvrat će biti teži biti nego danas. Ranije su nas vidjele samo s videa, a sada su nas vidjele uživo, tako da će biti još teže."

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!