Nogomet

Modrić: 'Očekivanja su velika i to s pravom jer imamo stvarno dobru ekipu'

Petar Jenjić • subota, 08.06.2024.
Modrić: 'Očekivanja su velika i to s pravom jer imamo stvarno dobru ekipu'
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Luka Modrić prokomentirao je za Novu TV pobjedu Hrvatske protiv Portugala. Pohvalio je sve suigrače i istaknuo da ovako trebaju nastaviti na Europskom prvenstvu...

Hrvatska je svladala Portugal s 2:1, a prvi pogodak na susretu postigao je Luka Modrić. Kapetan Vatrenih za Novu TV prokomentirao je pobjedu:

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Odigrali smo jako dobro i napokon pobijedili Portugal, tako da možemo biti zadovoljni probom za Euro. Odigrali smo od početka do kraja dobru utakmicu, kompaktno, sve kako smo dogovorili. Dat će nam dodatno samopouzdanje."

Cijela ekipa odigrala je odlično.

"Svi dečki koji su ušli u nastavku i koji su igrali kao Pongračić, pokazali su odlične utakmice.Ne treba pojedinačno nikoga izdvajati, odigrali smo visokom nivou, možemo biti zadovoljni i ti igrači su budućnost. Oni su to pokazali po tko zna koji put i da se s njima može gledati unaprijed. Svijetla je budućnost ispred nas."

Na današnji dan prije 16 godina zabio je iz penala na otvaranju Eura protiv Austrije.

"Lijepo da se to ponovilo kao protiv Austrije. Očekivanja su velika i to s pravom jer imamo stvarno dobru ekipu, odličnu atmosferu. Puni smo želje, volje i elana da odigramo pravi Euro. Svjesni smo očekivanja i nadam se da ćemo biti pravi. Treba izvući dobre stvari i nastaviti ovako jer samo ovako možemo očekivati nešto veliko na Euru."

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!