Fanatik

Medvjedi opet u humanitarnoj akciji

Ivan Dominik • subota, 12.01.2013.
Medvjedi opet u humanitarnoj akciji
Foto: Davor Sajko

Najbolji zagrebački i hrvatski hokejski klub, Medveščak, ponovno je razveselio svoje navijače druženjem i fotografiranjem s njima te pomaganjem potrebitima. U subotu su Medvjedi sudjelovali i u plemenitoj humanitarnoj akciji, osim što su svojim navijačima predstavili novi dres u kojem će igrati na Arena Ice Feveru 2013. godine...

Slika 4 od 4.
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka upriličili su predstavljanje kalendara za 2013. godinu "Uvijek zajedno", čije se predstavljanje održalo u subotu, s početkom točno u podne, na -1 etaži trgovačkog centra Cvjetni. Medvjedi su, došavši direktno na Cvjetni nakon jutarnjeg treninga u Domu sportova, sudjelovali u fotografiranju s obožavateljima te dijeljenju autograma i prodaji samih kalendara.

Slika 5 od 5.
Foto: Davor Sajko

Radi se o zajedničkom projektu Medveščaka i Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet, kojim je zagrebački klub, i inače aktivni partner UNICEF-a te česti sudionik humanitarnih akcija, podržao pomaganje slijepim osobama.

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

Hokejaši zagrebačkih Plavih, prije svih Robert Kristan, Geoff Waugh, Andy Sertić i Saša Martinović, došli su osobno nakon treninga podržati akciju. Potom su se slikali i dijelili potpise, čime su pomagali u prodaji kalendara za tekuću godinu, u kojem se nalaze i fotografije njih samih u ulogama slijepih osoba s psima vodičima.

Slika 3 od 3.
Foto: Davor Sajko

Organiziran je i mali performans - hodanje s povezom preko očiju uz istrenirane pse vodiče i njihovu trenericu, a između ostalih, pa i nekih poznatih ljudi iz hrvatskog javnog i sportskog života poput proslavljenog bivšeg hrvatskog vaterpolista, Dubravka Šimenca, u hodanju s psom vodičem okušao se i naš novinar...

Slika 2 od 2.
Foto: Davor Sajko

Uz prodaju kalendara po cijeni od 25 kuna, organizirana je bila i izložba fotografija hokejaša Medveščaka čije se fotografije i nalaze u samom kalendaru, a sve to se događalo neposredno prije predstavljanja najnovijeg i po mnogočemu povijesnog dresa zagrebačkih Medvjeda u kojem će igrači nastupiti na predstojećem Arena Ice Feveru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Fanatik
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!