Zimski sportovi

Medveščak navijačima predstavio povijesni dres za Arena Ice Fever

Iz Centra Cvjetni:Ivan Dominik • subota, 12.01.2013.
Medveščak navijačima predstavio povijesni dres za Arena Ice Fever
Foto: Davor Sajko

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka predstavili su medijima, javnosti i svojim navijačima novi dres u kojem će nastupiti na nadolazećem Arena Ice Feveru. Na Cvjetnom trgu u Centru Cvjetni Medvjedi su se družili, fotografirali i igrali s navijačima i okupljenima, a uz to su pokazali i svoju povijesnu garnituru dresova...

Medveščak je u rano subotnje poslijepodne organizirao druženje s navijačima, humanitarnu akciju i predstavljanje svog novog dresa javnosti, medijima i svojim obožavateljima.

Ekskluzivna garnitura PAN Arena Ice Fever igraćeg dresa po prvi je puta pokazana javnosti, a u tim će dresovima hokejaši Medveščaka odigrati sve utakmice Ice Fevera koji kreće u nedjelju 13. siječnja 2013. utakmicom protiv slabašnog Innsbrucka iz Tirola.

Arena Ice Fever trajat će do 27. siječnja 2013., a u sklopu njegova održavanja Medveščak će odigrati pet domaćih utakmica EBEL-a. Novi dresovi koji su bili predstavljeni u subotu, krasit će hokejaše Medvjeda na toj velebnoj manifestaciji, a u klubu su ih prozvali i povijesnima.

Jer, naime, po prvi puta u klupskoj povijesti na dresovima hokejaša nalaze se slike, odnosno fotografije njihovih najvjernijih navijača. Čak 2.000 fotografija, koje su navijači samostalno slali i koje su odabrane kompjuterski, krase nove dresove Medvjeda, koji su zaista po mnogočemu jedinstveni, pogotovo zbog načina njihova nastajanja.

Serija izrađenih dresova limitirana je i u njemu će igrači Martyja Raymonda odigrati samo naredni Ice Fever, nakon kojeg će i sam dres otići u povijest.

Samo predstavljanje garniture proteklo je u vrlo ugodnoj atmosferi, druženju igrača, koji su na Cvjetni stigli direktno s jutarnjeg treninga iz Doma sportova, sa svim navijačima, dok su manifestaciji nazočile i brojne poznate ličnosti iz zagrebačkog odnosno hrvatskog javnog i sportskog života.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!