Sportnet

Paerson: "Ne bojim se hrvatskih navijača"

Goran Pervan • subota, 25.01.2003.

Slika 2 od 2.
Foto: Goran Pervan

Anja Paerson je u odličnoj formi. Druga uzastopna pobjeda u veleslalomu samo je potvrdila sve bolju pripremljenost darovite Šveđanke, koja je ponovno uskočila u najuži vrh najboljih alpinki.

Nakon pobjede u Mariboru u veleslalomu, Anja je već gledala ka nedjelji.
Presretna sam, no ovaj rezultat me neće zadovoljiti, želim osvojiti Zlatnu lisicu, istaknula je Paerson po ulasku u cilj sa ugodnih 1,22 sekunde prednosti, što je proslavila trbušnim klizanjem u cilju.

Slika 1 od 1.
Foto: Goran Pervan

Nešto kasnije, na službenoj konferenciji za novinare Paerson je bilo nešto sudržanija, ali i dalje vrlo zadovoljna.
Ne skačem uvijek nakon što pobijedim. No, kada je dobra atmosfera, kada je publika vesela, vesela sam i ja. Da, znam da će sutra 90 posto navijača biti iz Hrvatske, ali to me ne zabrinjava, volim kada ima puno navijača. Svi to vole, bez obzira za koga gledatelji navijaju, rekla je Anja, ponudivši zatim jednostavan odgovor kako da pobijedi Janicu: Trebam biti brža od nje!

Super zadovoljna danas je bila i iskusna Njemica Martina Ertl, osvajačica trećeg mjesta, koja također izgleda sve bolje na stazi.

Prošle sezone nisam bila dobra u veleslalomu i zato sam ugodno iznenađena ovim rezultatom. Prije početka Zlatne lisice nisam razmišljala o osvajanju ukupnog natjecanja, ali odlično je ispalo. U drugoj vožnji najvažnije mi je bilo samo da budem prva što bi značila da sam najmanje šesta. Nisam očekivala da bih se mogla dočepati i postolja! – priznala je Ertl.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!