Nogomet

Pršo iznudio jedanaesterac i dobio crveni karton

Bruno Blumenschein • utorak, 02.01.2007.

Gostujuća pobjeda Rangersa nije u potpunosti bila uspješna za bivšeg hrvatskog reprezentativca Dadu Pršu, koji je zaradio crveni karton i prije kraja susreta morao napustiti travnjak...

Odluka trenera Rangersa, Paula Le Guena, da promijeni kapetana momčadi i uvede dosta promjena u početni sastav, vratilo je i Dadu Pršu u startnu postavu. Bivši hrvatski reprezentativac je tijekom cijelog susreta bio razigran i u srži zbivanja, a vrhunac je stigao sredinom drugog dijela.

Hrvatski napadač je tijekom 70. minute bio u kaznenom prostoru Motherwella kada ga je bespotrebno srušio Smith. Udarac s bijele točke je u mrežu domaćina bez problema smjestio Kris Boyd za vodstvo Rangersa 1:0. Ispostavilo se kako su uzbuđenja tada tek počela jer je nakon propuštene prilike domaćina, Fitzpatrick reagirao prema vrataru gostiju, a u zaštitu McGregora je uskočio Novo.

Ponovno se u centru pažnje našao Pršo koji je krenuo u razdvajanje sukobljenih igrača, a sudac McCurry je procijenio kako treba isključiti upravo našeg napadača, a mreže se do kraja susreta nisu tresle. Ovom pobjedom Rangersi su zadržali drugu poziciju s bodom prednosti ispred Aberdeena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!