Tenis

Južnji i Benneteau u drugom kolu

Ivana Spahija • utorak, 13.02.2007.

Prvi dan turnira u Marseilleu ponudio je samo dva meča prvog kola. U prvom susretu je Rus Južnji svladao Novaka Đokovića, a u drugom susretu večeras Francuz Benneteau se pobjedom nad sunarodnjakom Serrom plasirao u drugo kolo...

U prvom susretu prvog kola 510.000 eura vrijednog turnira u Marseilleu, Rus Mihail Južnji je u tri seta bio bolji od Novaka Đokovića. U prvom setu Južnji je breakom došao do 6:4, a drugi je set istim rezultatom pripao mladom Srbinu. Posljednji set je donio izjednačenje, a iz tie-breaka je kao pobjednik izišao Južnji koji u drugom kolu čeka pobjednika susreta Verdasco - Santoro.

U drugom, ujedno i posljednjem susretu dana, Francuz Julien Benneteau svladao je sunarodnjaka Serru, također u tri seta. Prvi set je uvjerljivo otišao na stranu Serre rezultatom 6:2. U drugom setu pri vodstvu od 2:1 Benneteau je napravio break za 3:1 i to je bio prijelomni trenutak u meču, nakon toga Benneteau je završio set rezultatom 6:1. U posljednjem setu je nastavio sa svojom odličnom igrom, uzeo Serri servis za 1:0 i bez većih problema došao do 5:1. Tada mu je Serra oduzeo servis i pokušao se vratiti u meč, ali je bilo kasno, Benneteau je na kraju slavio sa 6:2.

ATP Marseille, prvo kolo, 12.02.2007.: Južnji (Rusija) - Đoković (Srbija) 6:4, 4:6, 7:6, Benneteau (Francuska) - Serra (Francuska) 2:6, 6:1, 6:2.

ATP Marseille, prvo kolo, parovi: Chaunac/Simon - Eysseric/Saulnier 6:4, 1:6, 10:7.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrolATP Tour
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!