Tenis

Igrao je samo jedan

Ivor Krapac • petak, 30.03.2007.

Novak Đoković očitao je lekciju potpuno indisponiranom Andyju Murrayju u polufinalu Masters Series turnira u Miamiju. Prvi srpski reket potvrdio je odličnu ovosezonsku formu slomivši britanskog broja jedan nakon malo više od sat vremena igre...

Konačni rezultat, 6:1 i 6:0, govori sam za sebe - 19-godišnji Beograđanin nije dao suparniku ni minimum izgleda, sve je od prvog do zadnjeg gema išlo u jednom smjeru. Dva breaka riješila su prvi set, a još tri prelomila drugi, dok je Murray svoje jedine tri break-šanse propustio u prvoj dionici, sve tri u trećem gemu.

Nakon nedavnih 6:2 i 6:3 u Indian Wellsu, Đoković je, tako, i na drugom uzastopnom Masters Series turniru bio previsoka polufinalna prepreka za Murrayja. U Kaliforniji se Škot žalio na ozljedu, dok mu je večeras jedina izlika bila da jednostavno nije igrao dovoljno dobro: "Ovo je vjerojatno moj najgori meč otkad nastupam na Touru. No, ne želim tražiti isprike, danas je bio puno bolji od mene, odigrao je sjajno."

Vezane vijesti

Idući Đokovićev izazov bit će nedjeljno finale, njegovo drugo uzastopno na Masters Series turnirima. U Indian Wellsu ga je zaustavio Rafael Nadal, dok će na Floridi suparnik biti bolji iz dvoboja Ivana Ljubičića i Guillerma Canasa, koji se sastaju u drugom polufinalu. Ljubo će prolaz u finale tražiti s početkom u jedan u noći po hrvatskom vremenu.

Masters Series Miami, 30.3.2007., polufinale: Đoković (Srbija, 10) - Murray (Velika Britanija, 12) 6:1, 6:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrolATP Tour
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!