Nogomet

"Ne pomišljamo na predaju"

Vedran Attias • ponedjeljak, 23.07.2007.

Momčad azerbajdžanskog Hazara doputovala je u Zagreb gdje će sutra odigrati uzvratni susret prvog pretkola Lige prvaka. Agasalim Mirjaradov, trener Azerbajdžanaca, svjestan je Dinamove snage, ali i vjeruje u uspješan ishod ovog dvoboja...

Slika 1 od 1.
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Trener Hazara Agasalim Mirjaradov na press konferenciji rekao je kako je Dinamo favorit, ali kako se ne predaje unaprijed: "To je nogomet i ako nemate povjerenja u sebe i svoje igrače, onda nema smisla niti igrati." Pohvalio je Modre i rekao kako su jaka momčad i sigurno će igrati još bolje s obzirom da igraju kod kuće: "Dinamo nije prosječna ekipa. Nisu Barcelona, ali su blizu njima i nisu prosječna ekipa. Imaju svoj stil igre i igraju dobar nogomet." Utakmicu protiv Šibenika nije vidio i rekao je kako je informacije o toj utakmici dobio preko Interneta.

Vezane vijesti

Rekao je kako su planirali Dinamo gledati u Austriji na pripremama, ali kako je sam rekao "bilo je nekih nesporazuma, pa ih nismo gledali". Sastav koji će sutra istrčati nije mogao reći jer je rekao kako imaju još problema u srednjoj liniji i kako još ne zna tko će početi utakmicu. Na pitanje je li bi izbacivanje Dinama bilo tretirano kao senzacija u Azerbajdžanu, Mirjaradov je usporedio taj uspjeh svog kluba s ulaskom Dinama u Ligu prvaka. Na samom kraju je još pohvalio igru naše reprezentacije i rekao kako vatreni igraju jako lijepi nogomet.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!