Zimski sportovi

"Znao sam da mogu"

Antonija Pavlić • nedjelja, 17.01.2010.
"Znao sam da mogu"
Foto: Kristijan Komarica

Andre Myhrer i Reinfried Herbst ostali su pomalo zasjenjeni pobjednikom Wengena Ivicom Kostelićem. Mediji uglavnom spominju "velikog hrvatskog povratnika" i predviđaju mu sjajan nastavak sezone, dok Šveđanin i Austrijanac dobivaju uglavnom mrvice pozornosti...

Pomalo u sjeni sjajnog povratka Ivice Kostelića našli su se Šveđanin Andre Myhrer i Austrijanac Reinfried Herbst. Myhrer je drugim mjestom u Wengenu doskijao do prvog postolja poslije prosinca 2006. godine.

"Znao sam da sam u dobroj slalomskoj formi, no nisam uspio završiti posljednje tri utrke. Lijepo je konačno imati jedan rezultat", rekao je.

"Dobro vozim posljednjih godina, jedini mi problem predstavlja spajanje vožnji. Staza mi je odgovarala, bila je dosta mekana, a prije druge vožnje je napadao i novi snijeg."

Jedan dobar rezultat značio je i strelovito uzdizanje letvice ambicija prije Vancouvera. "Fokusiran sam samo na sljedeću utrku. Kada stignemo do Vancouvera želit ću si samo jedno: da odvozim dvije dobre vožnje. Ako to uspijem siguran sam u dobar rezultat."

Reini Herbst sezonu je počeo s dvije fenomenalne pobjede, nastavio s dva razočaranja i odustajanja, a sada upisao treće mjesto.

"Snijeg je bio mekan, što meni ne odgovara. Veoma sam zadovoljan trećim mjestom jer sam bio pomalo umoran i morao se prilagoditi i koncentrirati na drukčije uvjete. Dobro je što sam zadržao vodstvo u poretku slalomaša", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!