Vodeni sportovi

Bukić: "Nismo imali nijednu primjedbu"

Ana Legradi • ponedjeljak, 06.09.2010.
Bukić: "Nismo imali nijednu primjedbu"
Foto: FaH

Nakon sedam dana prvenstva, Perica Bukić skupio je sveukupne dojmove organizacije turnira i praćenja utakmica: "Na turniru nismo imali nijednu primjedbu na tijek natjecanja od strane sudionika, LEN-a ili sudaca."

"Zadovoljan sam tijekom natjecanja, ovom prilikom bih čestitao našoj izbornoj vrsti na večerašnjoj pobjedi. Također se zahvaljujem navijačima i publici. Sve utakmice naše reprezentacije bile su izvrsno posjećene i to mi je iznimno drago. Nije zabilježen nijedan incident. Zahvaljujem svima koji su posjetili utakmice i pristojno navijali. Pokazali smo kako smo najbolja publika na svijetu. Čak je i protivničkim ekipama odlično igrati pred ovakvom fenomenalnom publikom", kazao je Perica Bukić, prvi čovjek Hrvatskog vaterpolskog saveza.

"Drago mi je da su mediji pokazali interes za ovaj turnir. Naša reprezentacija to svakako na lijep način uzvraća, dobrim igrama. Svakako je lijepo da nije zabilježen nijedan incident tijekom utakmica. Pozivam sve navijače da tako i ostane u daljnjem tijeku turnira".

"Na Mladosti se ovih dana igra odličan vaterpolo, bilo bi šteta propustiti jake utakmice. Važno je posjetiti i ostale utakmice, prije svega ona između Srbije i Crne Gore. Zatim između Mađarske i Italije", dodao je Bukić.

Srbija i Crna Gora igraju četvrtfinale u utorak, 7. rujna u 20:40 sati. Drugi susret između Njemačke i Italije igra se u 17:45 sati. Karte za susrete se mogu kupiti na INA benzinskim postajama u Zagrebu i na blagajni bazena Mladosti.

"Vezano uz određene napise oko problema s transparentima naših navijača i najave službenog spikera, mogu samo spomenuti kako gospodin Marco Birri nije ni u kom slučaju utjecao na micanje zastava navijača i najave igrača i reprezentacija. Došlo je oko nesporazuma između mene i gospodina Birrija, ali nakon utakmice smo sve riješili. Dogovoreni su svi detalji oko najava spikera te tu više nema ništa spornog", kazao je predsjednik HVS-a.

"U suradnji s MUP-om i zaštitarima smo uspjeli riješiti sve detalje oko smještaja navijača na tribinama. Uz odličnu atmosferu na tribinama i dobru organizaciju, zahvaljujem svim sudionicima, jer samo uz suradnju sve teče kako treba".

"Također, i zahvaljujući navijačima i dobroj atmosferi, naša reprezentacija niže uspjehe. Hvala im na tome", zaključio je predsjednik HVS-a.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!