Vodeni sportovi

Rudić objavio popis za Grčku

Maja Giljanović • nedjelja, 21.11.2010.
Rudić objavio popis za Grčku
Foto: Sandro Donda

Nakon uspješnog otvaranja nove sezone u Svjetskoj ligi protiv Nizozemske u Gružu europske prvake u drugom kolu čeka gostovanje u Grčkoj na koje Ratko Rudić vodi 13 igrača.

Izbornik europskih prvaka Ratko Rudić objavio je popis igrača na koje računa za utakmicu drugog kola kvalifikacija Svjetske lige u Grčkoj 7. prosinca. Vraćaju se Sandro Sukno, Igor Hinić i Paulo Obradović, a s popisa za akciju protiv odabranika Dragana Andrića, koji su u prvom kolu u Bergamu izgubio od europskih viceprvaka Talijana (6:11), među ostalima je skinut i Miho Bošković.

U Grčku stručni stožer u sastavu Rudić, Vjeko Kobešćak, Dean Kontić, Damir Luketić i Zoran Kačić vodi 13 igrača, golmane Josipa Pavića i Mirka Nižića, bekove Damira Burića, Andra Bušlju i Ivana Buljubašića, vanjske Sukna, Pavu Markovića, Frana Karača i Mara Jokovića te centre Hinića, Petra Muslima i Nikšu Dobuda.

Od igrača koji će u subotu igrati jedni protiv drugih u derbiju petog kola Jadranske lige na Savi u Grčku od mladostaša putuju Pavić, Buljubašić, Karač, Hinić i Muslim, a od jugaša dvojica više, Nižić, Sukno, Bušlje, Obradović, Joković, Marković i Dobud ("uljez" je samo Pro Reccov Burić).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!