Rukomet

Wenta bi potpisao dva razlike

Martina Oštrić • subota, 15.01.2011.
Wenta bi potpisao dva razlike
Foto: Kristijan Komarica

Pobjedom nad Slovacima reprezentacija Poljske u susret protiv Argentine ulazi s dva boda na kontu. Trener reprezentacije Bogdan Wenta zbog toga je vrlo zadovoljan, a, kako tvrdi, da mu je neko prije utakmice ponudio dva gola prednosti, objeručke bi prihvatio takav ishod...

Čini se da nedavni okršaj ovih dviju momčadi, gdje su Poljaci izvukli kraći kraj, nije ostavio previše posljedica na Crveno-bijele. Štoviše, izvukli su poljski reprezentativci nešto poučno iz tog susreta, a premda je u nekoliko navrata bilo čupavo, uspjeli su na kraju izvući pozitivan rezultat.

Bogdan Wenta smatra kako su njegovi dečki napravili nekoliko pogrešaka. "Slovaci su otišli u kontru i poveli s dva gola razlike, što nas je ostavilo bez teksta. Uz to, u prvom smo dijelu imali i osam minuta kazne, na čemu ćemo ubuduće ozbiljno morati poraditi".

Vezane vijesti

Negativan rezultat na poluvremenu utjerao im je strah u kosti, a u panici nisu uspjeli suvislo razmišljati, pa su, tvrdi Wenta, radili ono što su u tom trenutku mogli, što uključuje i neke pogreške.

Kad je riječ o reprezentaciji Slovačke, objasnio je poljski izbornik kako se radi o vrlo dobroj momčadi, te da im u daljnjem natjecanju želi sve najbolje, no njemu je na pameti sad jedino Argentina. Ispred nas je neprospavana noć u kojoj dobro moramo izanalizirati igru Argentine".

Prvo ime poljske reprezentacije, Karol Bielecki smatra kako je pobjeda, i dva boda koja nosi, ipak najvažnija. "Dva boda su tu, pogotovo jer su ove prve utakmice uvijek dijelom na sreću. Mi smo bili previše nervozni, i previše lopti bacili u prazno, no sad je na nama da analiziramo učinjeno i pokušamo ispraviti pogreške."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • matbaric15.01.2011. u 10:47
    Cista pobjeda Poljske....
    matbaric