Rukomet

Pogreške odnijele bodove

Martina Oštrić • subota, 15.01.2011.
Pogreške odnijele bodove
Foto: Davor Sajko

Unatoč dobroj igri, i vodstvu na poluvremenu, reprezentacija Slovačke nakon utakmice s Poljacima i dalje je na početku. Nisu, čini se, dobro iskoristili psihološku prednost od prošlog susreta s istim protivnikom koji je završio u njihovu korist, a igrači i izbornik vidno su razočarani zbog ishoda koji je vrlo lako mogao otići i na njihovu stranu...

Premda je poljska reprezentacija vodila veći dio utakmice, a Slovaci su ih stizali i prestizali, utakmica je vrlo lako mogla završiti drugačije, a takav ishod ne bi bio nepravedan. Toga je svjestan i trener Zoltan Heister koji tvrdi kako je njegova momčad odigrala dobru utakmicu, no ipak priznaje kako nije sve bilo idealno. "Sve se riješilo u par minuta drugog dijela, kada smo mi napravili četiri fatalne pogreške koje su oni iskoristili".

Pivot slovačke reprezentacije Andrej Petro misli kako su Poljaci bili dosta nervozni u prvom dijelu, a oni su to vrlo dobro kažnjavali, no u drugom se poluvremenu sve preokrenulo. "Postojala je šansa da dođemo do prva dva boda, no sve smo upropastili svojim greškama".

Vezane vijesti

I vratar Martin Pramuk za poraz krivi "nesretno drugo poluvrijeme" kada je došlo do pada koncentracije. "Imali smo +1, nakon čega smo pali na -4". S njim se slaže i drugi golman, Riso Štochl, no on je nešto optimističniji. "Treba ići dalje i vjerujem da ćemo sutra protiv Šveđana uspjeti upisati bod ili dva".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!