Rukomet

Utakmica je bila ružna

Martina Oštrić • nedjelja, 16.01.2011.
Utakmica je bila ružna
Foto: Davor Sajko

Pobjedom 24:23 protiv Argentine poljska, reprezentacija s četiri boda, zajedno sa Švedskom, drži čelnu poziciju u skupini D. No, unatoč dva osvojena boda, što je na kraju krajeva i najvažnije, poljski izbornik Bogdan Wenta nakon utakmice nikako nije bio zadovoljan viđenim na terenu...

"Poljaci pobjeđuju ali u lošem stilu", odjekivalo je danas poljskim medijima pitajući se zbog čega se to događa. Jer, kako tvrdi njihov izbornik, nema pritiska. "Utakmica je bila ružna, a ja sam vrlo razočaran" bile su riječi Bogdana Wente nakon utakmice s Argentinom u kojoj je njegova momčad, premda je vodila i sa sedam pogodaka, na kraju pobijedila s minimalnih 24:23.

"Obrana je bila dobra, a i kad nije išlo, Szmal nas je spašavao, no napad nikako nije funkcionirao", požalio se Wenta novinarima te naglasio kako su učinili previše pogrešaka. "Jer, kad ti je debitant Zaremba najofenzivniji igrač utakmice, a on je tu kako bi odmorio jednog igrača, znači da zasigurno nešto ne štima u igri".

Nakon dana odmora poljske reprezentativce čeka utakmica s Čileom, objektivno najslabijom momčadi skupine. Toga je svjestan trener, ali i igrači. "Ne želim zvučati arogantno, ali u toj utakmici dopustit ćemo si malo poštede", završio je dodajući kako, unatoč tomu, nema opuštanja. "Svi vrlo dobro znamo po što smo došli na Svjetsko prvenstvo".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!