Rukomet

"Nismo preopušteni, nego u grču"

Ivana Strahija • nedjelja, 16.01.2011.
"Nismo preopušteni, nego u grču"
Foto: Dario Dodić

Jakov Gojun i Drago Vuković kratko su ispričali svoj doživljaj utakmice protiv Alžira. Obojica se slažu da Hrvatska nije ušla preopušteno u utakmicu.

Jakov Gojun, hrvatski lijevi vanjski, za HRT je kazao: "Nismo ušli preopušteno, nego mislim da smo još malo u grču. Bit će bolje kad se do kraja uigramo."

Gojun je istaknuo i sjajno drugo poluvrijeme: "Pokazali smo jasno koliko smo moćni, u drugih 30 minuta. Igrali smo jako gusto na loptu, Alžirci nas nisu mogli prolaziti."

Drago Vuković, proglašen za najboljeg igrača utakmice, je komentirao: "Ne znam di je naš problem s ulaskom u utakmicu, već se i sami zezamo da smo dizelaši. Znamo samo da ćemo u ozbiljnim utakmicama, s jakim protivnicima, za to biti kažnjeni i zato to trebamo što ranije popraviti."

Tome je dodao: "Mislim da problem nije bio u alžirskoj obrani 3-3, nego u tome što smo imali dosta promašaja, ja sam imamo sam tri. Fali nam koncentracija u završnici napada."

Još je Vuković najavio Australiju: "Tu utakmicu trebamo iskoristiti za dolazak u rutinu i za dizanje samopouzdanja. To je priprema za Srbiju i Dansku."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!